Ukens ønskeliste

Foto: Produsentene

Denne uken er det fargepalettene blått, grønt og rosa vi vil gå med!

Publisert Sist oppdatert

Hello spring, mai og "ukens ønskeliste"!

Kjære ELLE-leser! Håper du har hatt en deilig helg, kanskje har du lest en bok i sola, gått en tur eller gjort noe annet fint for deg selv. Maimåned er én av mine favorittmåneder, og som i hvert fall jeg har sett skikkelig frem til. Mai er jo måneden hvor det endelig blir litt grønnere og lysere rundt oss, trær og blomster begynner å spire, og sol og D-vitamin får vi bare mer og mer av.

I den anledning, og at et varmere vær kun er et steinkast unna, er denne ukens ønskeliste proppfull av deilige og luftige vårnyheter. Nå er vi klare for å kombinere basegarderoben med unike plagg i vårfargene grønt, rosa og blått.

Denne uken styler vi gjerne en rosa silkeskjorte med et par lyse denim og ballerinasko. Et annet antrekk jeg bare falt helt for, da jeg gjennom hver eneste uke gjør masse research til denne saken, var de råeste patchwork buksene fra Loewe. Style dem trendy med en linskjorte, hvit eller blå, og et par sandaler i denim. Topp antrekket med it-vesken fra Marni – drømmeantrekk!

For ikke å glemme den fresheste grønne "dressen" fra Sleeper, hvor vi igjen må takke 2020 for å gi komfortabel mote en sentral rolle i motebildet, tenk at til og med "pysj" er lov, og vi kan nesten ikke vente med å bruke denne lekkerbisken i en bursdag eller på en brunsj når det blir lov igjen.

Og dere – ikke glem håndkrem i vesken til tørre hender denne uken!

Ukens ønskeliste

Matchende sett i grønt fra Sleeper/Net-a-porter, kr 3014.

Stråveske fra Marni/Moniker, kr 8599.

Silkeskjorte fra Stine Goya/Wakakuu, kr 2079 (annonse)

Jeans fra Reformation/Net-a-porter, kr 1838.

Ballerinas fra H&M, kr 499 (annonse)

Linskjorte fra Zara, kr 379.

Jeans fra Loewe/Net-a-porter, kr 8027.

Sandaler i bomull og denim fra Mango, kr 599.

Linblazer fra Ganni, kr 3295.

Topp fra Zara, kr 379.

Håndkrem fra Aesop/Net-a-porter, kr 246.

Vitamin C Drops fra Klairs/& Other Stories, kr 390 (annonse)

Powered by Labrador CMS