Serietips til helgen: den nye sesongen av Younger

Foto: TV2 Sumo

Hvem ender Liza opp med? Josh eller Charles? Eller noen helt andre?

Publisert Sist oppdatert

OBS! Denne saken inneholder spoilers fra de andre sesongene.

I 6 sesonger av Younger, har vi fulgt Liza Miller (Sutton Foster), kollegaene og resten av gjengen hennes i den travle hverdagen i Brooklyn og på Manhattan, New York. Gjennom oppturer og nedturer, både privat og karrieremessig, har Liza, Kelsey (Hilary Duff), Maggie (Debi Mazar, kjent fra blant annet Entourage) og Lauren (Molly Bernard) gitt oss MYE å le av. For ikke å snakke om den hysteriske sjefen til Liza og Kelsey, Diana Trout.

Nå er det duket for den aller siste sesongen av, nok en, Darron Star suksess-serie (han står bak serier som blant annet Sex and The City og Emily in Paris).

Hvis du har sett serien fra starten, så har du fått med deg at Liza løy om sin faktiske alder (hun er 40, men later som hun er 26) - derav seriens tittel, Younger. I de påfølgende sesongene har alderen hennes blitt avslørt, men dramaet (med stor D) fortsetter også etter den store erkjennelsen.

Foto:TV2 Sumo

Kjærlighetslivet til Liza er kanskje det som har vekket sterkest følelser, både hos samtlige rollefigurer og seere. De, mildt sagt, raske vekslingen mellom kollegaen Charles (Peter Hermann), og Josh (Nico Tortorella) har til tider gjort det vanskelig å følge med i svingene. Når det nå er klart for den aller siste sesongen, blir det veldig spennende å se hvem hun til slutt ender opp med. Er du Team Josh eller Team Charles?

Det blir også spennende å se hvordan det går med alle de andre karakterene. Ender Kelsey opp med den sjarmerende kollegaen Zane Anders (Charles Michael David), hvordan går det med forlaget «Millennial», og hva skjer med Josh sin irske baby mama (spilt av Bridgerton-skuespiller, Phoebe Dyvenor)?

Vi trenger ikke vente lenge med å få svarene: 6 av 7 episoder av den siste sesongen, ligger allerede ute (hello binging), og den aller siste episoden slippes 7. mai. Episodene varer rundt 22-27 minutter – så (kremt kremt), det er ikke noe problem å se gjennom disse på en søndagskveld.

Powered by Labrador CMS