LOUISE HOFF - POSTKORT FRA DE GRESKE ØYER

Louise Hoff elsker å tilbringe feriene sine i Hellas med familien. La deg inspirere av hennes ferietur til de greske øyer her.

Publisert Sist oppdatert

Destinasjon: Hellas:D:D

Reisefølge: Familien min. Det vil si: to barn, mann, foreldre, fire søsken og deres kjære... Masse mennesker til enhver tid, men vi delte oss mye opp og reiste rundt på forskjellige øyer.

Vi bodde på: Planen var å være i Hellas i tre uker på en liten uoppdaget perle av en øy, Kea, hvor foreldrene mine bygger sommerhus og yoga retreat. Dessverre var huset langt fra ferdig, så det ble litt øyhopping på Paros, Kythnos og Kea istedet.

Foto: @louisehoff

I feriekofferten hadde jeg med meg: Reisegarderoben min består som regel av 70% bikinier og resten av løse, bohemske og sommerlige strandkjoler.

Jeg starter alltid dagen min med: Jeg våkner alltid av meg selv kl 06.00, så om barna sover, elsker jeg å starte morgenen med en tur etterfulgt av et morgenbad.

Til frokost spiste jeg: Gresk yogurt med honning og fersk frukt. Og alltid en Freddo Cappuccino. Da er jeg i himmelen <3 Jeg er en ekte kaffejunkie!

Beskriv feriedagene dine: Dagene i Hellas bestod av god mat, strand, barn, kosing og så klart litt bilder. Dagene går i ett fra morgen til kveld uten at jeg aldri helt skjønner hvor tiden blir av...

Foto: @louisehoff

Strandtips: Santa Maria Mikri på Paros. Der finner du klipper hvor du kan sitte for deg selv!

Til lunsj: Gresk salat og Tzatziki.

Tips til lunsjsteder: Barbarossa på Paros eller Arya på Kythnos.

Dette bør du sjekke ut når du er her: Om du er på Paros er Naoussa verdens hyggeliste lille greske by!

Foto: @louisehoff

Et typisk middagsantrekk for meg: Løse behagelige bukser og en magetopp

Beskriv stilen din: Hmm... beachy?

Mitt beste kjøp i ferien: Helt sjokkert over hvor bra shopping det var i Athen. Fant en butikk hvor de hadde så mye fint, og gikk ut derifra med halve butikken. Blant annet en liten sort heklet shorts, et par gull briller og en masse kjoler.

Foto: @louisehoff

Mine skjønnhetsrutiner: Rens huden morgen og kveld, peel bort solkrem og bruk masse kokosnøttolje til håret.

Shoppetips: ATHEN!!

Ferietips: Ta alltid en Aperol til solnedgangen. Kombiner ferien med å starte på øyene med mye liv og avslutt i harmoniske Kea.

Powered by Labrador CMS