De siste to årene har Blå Kors i Kristiansand jobbet med å utvikle et nytt klesmerke der verdiene til Blå Kors om egenkraft, verdighet, medmenneskelighet og kvalitet er lagt til grunn. Nå er kolleksjonen, «Øy by Blå Kors», endelig klar, og alt overskuddet går til det viktige forebyggingsarbeidet for barn og ungdom.

Plaggene i kolleksjonen – alt fra hoodies og t-skjorter til capser og totes, er tilpasset en aktiv livsstil, og er inspirert av skatemiljøet Visio Aktivitetspark som Blå Kors driver i Kristiansand.

Midlene fra Øy skal bidra til at flere får hjelp i sårbare livssituasjoner. Blå Kors i Kristiansand driver bl.a. de viktige chat-tjenestene SnakkOmPsyken.no og SnakkOmMobbing.no som chatter med over 15.000 ungdom fra hele landet, om vanskelige tanker og følelser. Les mer om Blå Kors’ arbeid og tilbud her.

Kolleksjonen inneholder fine basics som passer året rundt, og plaggene blir litt ekstra fine nettopp fordi vi vet at overskuddet går til en så viktig sak – spesielt i år! Sjekk ut kolleksjonen, og sikre deg noe plagg her.

«Øy by Blå Kors»:

Øy by Blå Kors
Foto: Stian Foss
Noen av capsene laget i et materiale som puster og kan brukes selv om man svetter og er aktiv.
Foto: Stian Foss

Plaggene i kolleksjonen er unisex. 

Foto: Stian Foss

Logoen er en stilisert versjon av et håndlaget skateboard som er laget av mennesker i Blå Kors, og representerer visjonen til Blå Kors som handler om å gi mulighet for mestring og mening.

Foto: Stian Foss

Den visuelle profilen er tydelig og unik, og kolleksjonen er både tidsriktig og av høyeste kvalitet.

Foto: Stian Foss

Bildene av modellene er tatt av fotograf Stian Foss, modellene heter San Lin og Eliese Børke.

Sjekk ut nettbutikken oybk.no og lørdag 12. juni åpnet de en popup-butikk i Sandens kjøpesenter i Kristiansand: Øy Concept Store – ta en tur om du er i området denne sommeren!

Relatert

Lytt, les og nyt denne sommeren

Det eneste som står på sommerens to do-liste i år.
cyber-snakkis

Ukens viktigste cyber-snakkiser: Fra rød løper til revansj

Vi ser tilbake på uken som gikk, og kan melde om mer enn fint vær!

Vanessa Baird: Kunst om Kvinnen

Vanessa Baird-utstillingen på Kunsthall Stavanger står fra 17. juni til 5. september.