De siste to årene har Blå Kors i Kristiansand jobbet med å utvikle et nytt klesmerke der verdiene til Blå Kors om egenkraft, verdighet, medmenneskelighet og kvalitet er lagt til grunn. Nå er kolleksjonen, «Øy by Blå Kors», endelig klar, og alt overskuddet går til det viktige forebyggingsarbeidet for barn og ungdom.

Plaggene i kolleksjonen – alt fra hoodies og t-skjorter til capser og totes, er tilpasset en aktiv livsstil, og er inspirert av skatemiljøet Visio Aktivitetspark som Blå Kors driver i Kristiansand.

Midlene fra Øy skal bidra til at flere får hjelp i sårbare livssituasjoner. Blå Kors i Kristiansand driver bl.a. de viktige chat-tjenestene SnakkOmPsyken.no og SnakkOmMobbing.no som chatter med over 15.000 ungdom fra hele landet, om vanskelige tanker og følelser. Les mer om Blå Kors’ arbeid og tilbud her.

Kolleksjonen inneholder fine basics som passer året rundt, og plaggene blir litt ekstra fine nettopp fordi vi vet at overskuddet går til en så viktig sak – spesielt i år! Sjekk ut kolleksjonen, og sikre deg noe plagg her.

«Øy by Blå Kors»:

Øy by Blå Kors
Foto: Stian Foss
Noen av capsene laget i et materiale som puster og kan brukes selv om man svetter og er aktiv.
Foto: Stian Foss
Plaggene i kolleksjonen er unisex. 

Foto: Stian Foss
Logoen er en stilisert versjon av et håndlaget skateboard som er laget av mennesker i Blå Kors, og representerer visjonen til Blå Kors som handler om å gi mulighet for mestring og mening.

Foto: Stian Foss
Den visuelle profilen er tydelig og unik, og kolleksjonen er både tidsriktig og av høyeste kvalitet.

Foto: Stian Foss
Bildene av modellene er tatt av fotograf Stian Foss, modellene heter San Lin og Eliese Børke.

Sjekk ut nettbutikken oybk.no og lørdag 12. juni åpnet de en popup-butikk i Sandens kjøpesenter i Kristiansand: Øy Concept Store – ta en tur om du er i området denne sommeren!

Relatert

kjendispar

10 kjendispar vi crusher på nå

Disse kjendisparene gir oss sommerfugler i magen nå.
Peter Dundas familie

– Alltid drømt om å være pappa!

Peter Dundas og Evangelo Bousis om foreldrerollen og det å stifte familie.
The Idol HBO

Få en sniktitt på den nye serien «The Idol»!

The Weeknd og Lily-Rose Depp i ny serie sammen – Dette MÅ jo bare bli bra...