OSLOS BESTE SYKKELBARER

Foto: Lars Evanger
Publisert Sist oppdatert

Oslo har kastet seg på sykkelbølgen og flere og flere sykkelbarer popper til stadighet opp i hovedstaden. Enten du trenger et "hjemmekontor", et sted å henge med venner etter jobb eller må ha deg påfyll av kaffe og luft i dekkene, anbefaler vi deg å tråkke deg gjennom byen til disse tre stedene.

OSLO VELO

Seilduksgata 23 A

Foto: Oslo Velo

Her kan du henge med venner, drikke øl og få fikset sykkelen din på ett og samme sted. Hvor perfekt er ikke det? Ryktet skal ha det til at de har byens beste bananbrød og at all maten er "hjemmelaget".

ROLEUR

Ullevålsveien 61

Foto: Roleur

Et møtested for eventyrlystne Oslo-borgere, hvor kunst, design og gode gin tonics setter standarden. Her kan du leie sykler, bli med på guidede turer i Nordmarka og kjøpe designsykler av beste sort. På torsdager kan du få servert østers fra den lokale fiskebutikken Gutta Fra Havet og ellers tilbyr Roleur mat inspirert av det franske, japanske og norske kjøkkenet.

ECKERS

Eckersbergs gate 41

Det som startet som en liten familiebedrift på Nesodden, har fort blitt til en av de mest trendy lunsjstedene på Frogner. Med instagram-vennlige avocadotoaster og et estetisk lokale som gir deg en herlig New York-vibe, er dette et sted du vil henge ut. Gutta bak disken selger i tillegg kule og urbane sykler, og det er et perfekt sted å få seg en kjapp matbit og leskende smoothies.

Powered by Labrador CMS