Superdigg nachos

Perfekt for lørdag!

Publisert Sist oppdatert

Vi titter alltid innom matbloggen til Gitte & Filip, og i dag falt valget på helgefavoritten: nachos.

Det blir ikke bedre enn ost, guacamole, rømme og crunch!

Mer lyst på taco: Prøv denne!

OPPSKRIFT PÅ NACHOS

«Denne retten er topp å lage om du har rester av noe deilig kjøtt fra gårsdagens middag. Det hadde vi, nærmere bestemt oksefilet – som i dag ble omgjort til en herlig nachos-middag!»

Ingredienser til to pers

150 gram nachochips

200 gram oksekjøtt (eller annet kjøtt som svin etc)

200 gram små sorte bønner

1 rød chili

2 never koriander

3 hvitløksfedd

1/2 løk

Olivenolje

1 klype sort pepper

1 klype salt

100 gram raspet ost

Salsa

Guacamole

Rømme

Oppskrift på Gitte & Filips guacamole ser du her!

Tilberedning

Hakk løk, hvitløk og chili i små biter. Ha det i en stekepanne med en klunk olje og stek i et par minutter. Kutt kjøttet i små biter og bland oppi stekepannen og la det steke videre i noen minutter før du har oppi bønner og koriander. La hele blandingen surre et par minutter til, og smak til med salt og pepper.

Legg nachochips i bunnen av en ildfast form og ha kjøttblandingen over. Strø raspet ost på toppen og stek formen midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter til osten er smeltet.

Server ovnsbakte nachos med rømme, guacamole og salsa.

Flere oppskrifter finner du på bloggen til Gitte & Filip!

Flere oppskrifter du må teste:

Enkel og rågod pasta

Søtpotetsuppe

Powered by Labrador CMS