Livsstil

16. februar, 2019

Superdigg nachos

Perfekt for lørdag!

Vi titter alltid innom matbloggen til Gitte & Filip, og i dag falt valget på helgefavoritten: nachos. 

Det blir ikke bedre enn ost, guacamole, rømme og crunch!

Mer lyst på taco: Prøv denne!

OPPSKRIFT PÅ NACHOS

«Denne retten er topp å lage om du har rester av noe deilig kjøtt fra gårsdagens middag. Det hadde vi, nærmere bestemt oksefilet – som i dag ble omgjort til en herlig nachos-middag!»

Ingredienser til to pers 

150 gram nachochips 

200 gram oksekjøtt (eller annet kjøtt som svin etc) 

200 gram små sorte bønner 

1 rød chili 

2 never koriander 

3 hvitløksfedd 

1/2 løk 

Olivenolje 

1 klype sort pepper 

1 klype salt 

100 gram raspet ost 

Salsa 

Guacamole 

Rømme

 

Oppskrift på Gitte & Filips guacamole ser du her!

Tilberedning 

Hakk løk, hvitløk og chili i små biter. Ha det i en stekepanne med en klunk olje og stek i et par minutter. Kutt kjøttet i små biter og bland oppi stekepannen og la det steke videre i noen minutter før du har oppi bønner og koriander. La hele blandingen surre et par minutter til, og smak til med salt og pepper. 

Legg nachochips i bunnen av en ildfast form og ha kjøttblandingen over. Strø raspet ost på toppen og stek formen midt i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter til osten er smeltet. 

Server ovnsbakte nachos med rømme, guacamole og salsa.

 

Flere oppskrifter finner du på bloggen til Gitte & Filip! 

 

Flere oppskrifter du må teste: 

Enkel og rågod pasta

Søtpotetsuppe

Relatert