ANNONSE i samarbeid med zalando

The "Løkka" Vibe

Slik kler vi oss og her spiser vi.

Publisert Sist oppdatert

I takt med at vinter går mot vår, og vår går mot sommer, gjenoppdager vi også nabolaget vårt. Det er noe helt spesielt med Oslo på denne tiden av året, hele byen deltar i en slags felles oppvåkning der vi alle forelsker oss i livet på ny.

ELLEs Nathalie og Caroline har plukket ut sine sommerfavoritter fra Zalando.

Vi titter opp, og på hverandre, og vi blir mer spontane og sosiale. Vi tar livet ut fra stua og ut i gatene – med hele nabolaget som vår lekeplass.

Ett nabolag som ligger vårt hjerte spesielt nære, er Grünerløkka. Bydelen der mandag, fredag og søndag går i ett, og pulsen er konstant. Oslos Marais, Notting Hill og Soho. Her er det alltid liv, søndagsåpne butikker, og få steder kan sammenligne seg når det kommer til people watching.

Løkka har sin helt egen vibe, som er vanskelig å sette ord på, men umulig å ikke føle. Kom hit for noen av byens beste restauranter, men bli for den magiske stemningen.

Her deler ELLEs' Nathalie og Caroline sine lokale løkka-favoritter.

Frokost og lunsj:

Babbo Collective

Øvrefoss 4

Nyåpnede Babbo Collective på Øvrefoss har allerede blitt en stor favoritt, som et lite stykke København i hjertet av Oslo. Det piskede smøret med surdeigsbrød klarer vi oss simpelten ikke uten, og viben her gir oss alltid en skikkelig godfølelse.

Veske fra Cult Gaia.

Babbo Collective har en chill atmosfære og er det perfekte stedet for en hang out eller sen frokost i helgene.

Jakke fra Sandro, jeans fra Levi's, sandaler fra Copenhagen Shoes, solbriller fra Prada og veske fra Cult Gaia.

Dapper

Nordre gate 20

Kanskje byens beste spot for people watching? Dapper er et hybrid-konsept med både kafé, vinbar og klesbutikk i ett og samme lokale. Det er også her vi oppsummerer uka med gode venner over en kaffe på søndager, og henter ny inspirasjon fra alle de kule folka som spaserer forbi.

ELLEsk på denne vesken fra MM6 Maison Margiela!

Denimjakke fra Levi's, kjole fra Holzweiler, solbriller fra Gucci, sko fra Converse, og veske fra MM6 Maison Margiela

Middag:

Ostebutikken

Thorvald Meyers gate 27

Øverst på løkka, i verdens koseligste lille lokale, ligger en skjult perle av en restaurant – med rødrutete duker og en meny bestående av franske delikatesser som garantert vil friste smaksløkene.

Ostebutikken har alt du trenger for en koselig date eller en uforglemmelig aften med gode venner – og deres Moules Frites er vi ekstra svake for!

Dressjakke fra ARKET og veske fra Cult Gaia.

Nathalie har på seg kjole fra Gina Tricot, sko fra Monki, solbriller fra Prada.

Apostrophe

Kirkegårdsgata 7A

Hvem sier at man ikke kan få det beste fra to verdener på ett og samme sted? Ikke Apostrophe i hvert fall! Her kan du både få en smaksopplevelse av de sjeldne, i form av restaurantens Omakase (tasting meny der kokken bestemmer) eller byens beste pizza, signert Lofthus Samvirkelag. Som om ikke det var nok, har også denne restauranten en magisk beliggenhet i en bortgjemt liten oase, midt på løkka.

Caroline har på seg kjole og sko fra Cult Gaia

Blomster og grønnsaker:

Vatan Frukt & Grønt

Herslebs gate 6

Ikke bare har løkka noen av byens beste restauranter, men her finner du også den populære Mathallen på Vulkan, og (etter vår mening) byens beste grønnsaksshandler.

Kjøp med deg ferske oliven, fetaost, en stor vannmelon, aubergine og artisjokker, og inviter gode venner hjem på fresh sommermat.

Sko fra Cult Gaia, jeans fra Levi's, kaftan fra By Malene Birger, solbriller fra Gucci, veske fra Cult Gaia

Mevlana blomster

Markveien 56

Blomsterbutikken i Markveien kan nesten anses som hjertet av Grünerløkka. Det søte ekteparet som driver butikken har alltid et bredt utvalg av blomster – og alltid roser til 50 kroner. Å sykle hit for å kjøpe blomster er et must en gang i uka!

Jakke fra maje, bukse fra Holzweiler, veske fra Becksöndergaard og sneakers fra adidas.

Preppy cool eller casual chic – kjært barn har mange navn og noe av det vi digger mest med viben på Grünerløkka er alle de inspirerende antrekkene man spotter overalt.

Shop alle våre favoritter fra Zalando her!

Powered by Labrador CMS