ELLE INVEST – I SAMARBEID MED DANSKE BANK

I samarbeid med Danske Bank ønsker ELLE å sette investeringer på agendaen.

Vi ønsker å inspirere hverandre til å ta smartere økonomiske valg, slik at vi alle får mer ut av de midlene vi har, samtidig som vi øker bevisstheten og kunnskapen omkring smart sparing og investeringer. 

Det viser seg nemlig at når kvinner først investerer, gjør de det ofte bedre enn mennene, fordi vi tar kalkulert risiko. 

Likevel er det sånn i dag at vi kvinner fortsatt er underrepresentert på børsen, og kun 20 prosent av verdiene der er eid av damer. Det er på tide at vi endrer på! Vi må rett og slett tørre å gutse mer på investeringer.

På ELLE INVEST vil du derfor hver måned få et hett investeringstips. Her ligger det også masse bra saker om penger og investeringer, intervjuer med inspirerende kvinner som har gjort smarte pengevalg og rå tips fra ekspertene til hvordan du enkelt kan komme igang.

Følg med – og gi oss gjerne innspill om saker du ønsker vi skal skrive om her på ELLE INVEST.

ELLE Invest er en egen side under ELLE.no hvor du kan lese både redaksjonelle saker om økonomi og investering, og kommersielle artikler med Danske Bank som avsender. De kommersielle artiklene er tydelig merket med annonse.

Relatert

Alt du trenger å vite om inflammaging

Hva er inflammaging, og hva må du vite for å unngå for tidlig aldring?
Beste hårproduktene

Bevar fargen, glansen og følelsen av nyvasket hår lenger

Nå kan du gå flere dager uten å vaske håret!
Skinceuticals

SkinCeuticals med nytt må ha-produkt til alle hudtyper

Dette hudpleieproduktet er virkelig redningen – uansett hudtype!