Vi har allerede hatt noen sesonger (ref. magetoppen) med 2000-talls-trender som er på god vei tilbake i motebildet, og inn i klesskapet igjen. Vi jublet for cargobukser tidligere denne høsten, og vi kan glede oss med at de blir å se neste år også!

Boyband som Backstreet Boys, og artister som Britney Spears og Christina Aguilera var alle store fans av cargobuksen, og brukte den både på scenen og privat.

Buksen som enhver ung tenåring hadde i klesskapet på  tidlig 2000-tallet er nå definitivt tilbake i motebildet, og kan styles både opp og ned. På den tiden stylet for eksempel med kilehæler og magetopp i helgene, eller med flate joggesko og hettegenser til hverdags.

Nå har motehus som Stella McCartney, Burberry, Louis Vuitton og Balmain alle lagt sin elsk på denne buksen i sine respektive Resort 22-kolleksjoner.

Designer Stella McCartney gikk for en oversized versjon med snøredetaljer og store lommer, stylet med en kort kardigan med sølvsko og glitrende veske. Vi elsker også kombinasjonen av en glitrende camisole-topp over en cargobukse – med matchende bolero over. Hallo, ELLEsk!

Burberry stylet deres lyseblå cargobuks med en glitrende pologenser over, og Louis Vuitton serverte en mer raffinert cargobukse-look med bare et lite hint av denne 2000-talls trenden.

Balmain gikk for oversized look med ekstra store lommer, vide og ekstra lange ben og med matchende topper i form av enten magetopp eller en stor vest. Vi har den hvite looken på ønskelisten i 2022… Den perfekte buksen for våren!

Inspirasjon – cargobukser:

Stella McCartney Resort 22
Stella McCartney Resort 22
Louis Vuitton Resort 22
Burberry Resort 22
Burberry Resort 22
Balmain Resort 22
Balmain Resort 22
Monse Resort 22

Slik styler du cargobukser:


Salma Jeans fra Saks Potts er helt perfekte. Disse kan man style opp med høye hæler og en partytopp, eller til hverdags med boots og med en stor strikket genser til.
Jeans fra Saks Potts, kr 2300.


En look vi elsker: Gjør cargobuksen mer Paris chic ved å style den med en klassisk kardigan som denne svarte med hvite detaljer og gullknapper.
Kardigan fra Other Stories, kr 1300 (annonse).


En pop av farge gjør alfa omega med et antrekk og denne grønne vesken i semsket skinn adder det lille ekstra..
Veske fra By Far, kr 6299 (annonse).


Disse ankelstøvlettene holder sesong etter sesong. Med 6.5 cm hæl, i semsket skinn og med en lekker liten lakktupp har denne alt vi behøver!
Ankelstøvletter fra Jimmy Choo, kr 9500.

Relatert

Ukas ønskeliste uke 33

Denne uka ønsker vi alle klassikerne et stort velkommen!
Streetstyle Ganni

Frontrow hos Ganni

Så mye inspirerende streetstyle fra Ganni-visningen!

Ranra SS23 – Vinneren av Zalando Sustainability Awards.

Designer for fremtiden.