7 Trender vi vil kopiere nå!

Syv streetstyle-trender vi bet oss ekstra merke til under Milano Fashion Week.

Publisert Sist oppdatert

Milano Street Style 2020: Vi elsker å la oss inspirere av stilen til it-jentene under Fahion Week.

Vi får stadig inspirasjon til hvordan man kan style enkle garderobeplagg som blazeren, hettegenseren, trenchcoaten og skinnjakken på helt nye måter.

Det var veldig mye fint å spotte på gatene under Milano Fashion Week og under har vi listet syv streetstyle-trender vi bet oss ekstra merke til under moteuka.

Milano Street Style 2020 - De største trendene

1. Kaia Gerbers hår etter Max Mara

På Max Mara fikk alle modellene små fletter i håret, og vi elsker håret til Kaia Gerber her! Dette er en trend vi tenker å kopiere asap.

2. Hettegenseren

Sporty plagg har vært i motebildet en god stund allerede, men vi vil gjøre som Thora Valdimarsdottir og kombinere hettegenseren med et par skinnbukser og høye hæler.

3. Batikkbukser

Eller kombiner med et par fete batikkbukser som Gilda Ambrosio har gjort her.

4. Den hvite strikkekjolen

En hvit strikkekjole står på ønskelisten vår denne sesongen! Vi vil kombinere den med strømpebukse og boots mens det enda er kaldt ute og til åpne sandaler når varmen kommer. Så enkelt og så chic.

5. En dæsj oransje

Grått og oransje er så fint sammen. Vi vil også kombinere et grått antrekk med en oransje veske. Legg også merke til at hun kjører to rutete blazere utenpå hverandre med belte i midjen.

6. Striper på striper

Dette antrekket oser av italiensk eleganse. Så chic med striper på striper!

Vi elsker at hun har kombinert en herreskjorte med et par baggy bukser og metalliske hæler. Dette antrekket gjør at vi drømmer om sommer i Italia!

7. Flaskegrønt og hvitt

Vi elsker hvordan den svenske influenseren Hanna MW har kombinert den flaskegrønne frakken fra Balenciaga med hvitt tilbehør og slitte jeans. Så hverdagschic!

Powered by Labrador CMS