horoskop

Månedshoroskop: November 2023

Slik blir måneden for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Mange synes kanskje at november er en litt grå og trist måned, men la oss gjøre det beste ut av det. Gjør det hyggelig inne (har du for eksempel hørt om Novent), unn deg et magasin (gjerne novemberutgaven av ELLE) eller se en god serie (her er våre favoritter). 

Kanskje stjernene kan fortelle oss hvordan den nest siste måneden i året blir ellers?

Månedens stjernetegn: Skorpionen. 

I begynnelsen av november senker du tempoet og starter en indre reise. Du tenker mye på livets vanskelige spørsmål i denne perioden, og det kan være en risiko for at noen Skorpioner nesten isolerer seg helt i en kortere periode. Etter nymånen begynner du sakte å komme ut av skallet ditt og finner tilbake til både venner og interesser igjen. Fullmånen den 27. markerer en viktig milepæl i livet ditt, det er da du velger vei. Dette blir en interessant og på mange måter litt forvirrende periode for deg. Det skjer så mye på kort tid, og det kan være vanskelig å henge med følelsesmessig. 

Månedens råd: Ta deg tid til å forandre følelsene dine.

Les også: Årshoroskop for 2023.

Månedshoroskop november 2023

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Begynnelsen av perioden handler for det meste om familien og savnet etter dem som ikke lenger er blant oss. Det blir en rolig og ettertenksom start på måneden. I midten av perioden lar du igjen hverdagen styre livet ditt, og da handler det primært om rutiner og om å skape noen rammer, men også om å omfavne din seksuelle og sensuelle side. I slutten av november intensiveres både jobben og det sosiale livet dit, men her er det viktig å også legge inn litt egentid.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

November innledes en smule rolig, og det kan være på grunn av lettere sykdom som forkjølelse eller magebesvær. I midten av perioden føler du behov for å bli kjent med noen nye mennesker, og det kan også hende du innleder en flørt. For en gangs skyld føler Tyren et behov for forandring i hverdagen, og først og fremst i privatlivet. Jobbmessig ruller og går det stort sett greit; du både utfordres og utvikler deg.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

Måneden startes med en personlig tragedie. Det kan være tap av et familiemedlem eller en nær venn, som på ett eller annet vis forsvinner ut av livet ditt. Tvillingene er ikke spesielt gode på å håndtere denne typen følelser, og det gjør at du legger et lokk på sorgen. Fra midten av perioden venter hyggelige nyheter og en hel del sosiale aktiviteter, og du sørger for å holde det gående for å slippe å kjenne på følelsene dine.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

Det blir en veldig koselig og familieorientert innledning på måneden. Du er mye sammen med dine nære og kjære, og kanskje har du til og med ferie hele eller deler av den første uka. Midten av perioden handler om å ta vare på deg selv og dine behov. Slutten av måneden blir det en opptrapping både på jobben og i ditt sosiale liv. Her møter du mange nye mennesker, som både vil inspirere og utfordre deg. Dette blir en fin tid.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Den innledende delen av måneden dreier seg mye om deg og det som du prioriterer høyest i livet ditt. Det blir en periode der du tar en hel del viktige beslutninger – både privat og på jobben. Akkurat nå er du veldig energisk og framoverlent. Du rister av deg motgang, og fortsetter som om ingenting har hendt. Før elaler senere er du nødt til å håndtere det du har utsatt og bearbeide følelsene dine. I slutten av november har du fokus på økonomien.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

I begynnelsen av november lander du i en rolig og strukturert hverdag, og det er noe du har lengta etter. Midten av perioden handler om å frigjøre seg fra fordommer og om å våge å satse stort. Dette blir en bra og inspirerende tid, men den blir samtidig litt skremmende siden det er så mye nytt som skjer i livet ditt. I slutten av november får du påfyll av energi fra Mars og stabilitet fra jorda, noe som fører til at dette blir noen fine og produktive uker.

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Det blir en turbulent start på måneden som kulminerer den 13. Da er det nymåne. Du føler deg litt som et emosjonelt vrak i denne perioden. Nervene er utenpå kroppen, og du reagerer sterkt på små motganger. Dette er noe du må gå gjennom for å komme ut av det sterkere og med ny selvtillit. Etter fullmånen den 27. får du ny positiv energi å ta med deg inn i det nye året, noe du kan trenge i mørket. Du kan ta viktige skritt fremover i karrieren din i denne perioden.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I begynnelsen av november senker du tempoet og starter en indre reise. Du tenker mye på livets vanskelige spørsmål i denne perioden, og det kan være en risiko for at noen Skorpioner nesten isolerer seg helt i en kortere periode. Etter nymånen begynner du sakte å komme ut av skallet ditt og finner tilbake til både venner og interesser igjen. Fullmånen den 27. markerer en viktig milepæl i livet ditt, det er da du velger vei. Dette blir en interessant og på mange måter litt forvirrende periode for deg. Det skjer så mye på kort tid, og det kan være vanskelig å henge med følelsesmessig.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

De første dagene av november føler du en indre ro. Du lander i deg selv, og du kan tillate deg å kjenne på både sorg og glede uten at det tar over hverdagen din. I midten av perioden lærer du deg mye nytt. Du blir tvunget til å tilpasse deg både nye situasjoner og mennesker. Dette blir en fin og utfordrende periode der du vokser som menneske. I slutten av november blir det mye fokus på familien og juleforberedelser.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Det blir en rolig og familiær innledning på november. Du har tatt en pause fra både private aktiviteter og jobben, og du sørger for å hvile og bruke tid sammen med dine nærmeste. Midten av perioden handler om å sette nye mål og om å bygge opp selvtilliten din ytterligere. Etter fullmånen har du fått en ny energi, og denne investerer du i deg selv. Slutten av perioden blir travel, bittelitt kaotisk, men også veldig fin.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Du innleder november med å fokusere på familie og venner. Det har vært altfor mye jobbing den siste tiden, og du merker at du har sklidd litt bort fra din egentlige prioritet i livet, nemlig familien din. Midten av perioden kan by på en reise, enten privat eller i jobbsammenheng. Du står foran et karrieremessig veivalg, og etter nymånen ser du det hele tydeligere; og du har en bedre oppfatning av hva du vil gjøre.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

Det blir en ganske rolig start på måneden. Du jobber litt mindre til fordel for dine nære og kjære. Dette er en viktig tid for vekst og utvikling, men det er også en periode der du konfronterer deg selv og tvinges til å svare på spørsmål som dreier seg om din seksualitet og kjærligheten. Det er en tidvis forvirrende, men og veldig klargjørende tid for deg. Etter nymånen trer du fram som en ny, sterkere og mer positiv versjon av deg selv. 

Her kan du lese hele årshoroskop for 2023.

Powered by Labrador CMS