kultur

Novemberutgaven: Få en sniktitt på denne månedens ELLE 

November er rett rundt hjørnet, og et rykende ferskt ELLE står selvfølelig klart i butikkhyllene. 

Publisert Sist oppdatert

Her kommer vinter'n – Det er på tide å finne fram deilige ullplagg, varme boots og hodeplagg.

Her kommer vinter’n, her kommer den kalde, fine tida … Naturen går i dvale, mørket kommer snikende, dagene blir kortere, og kulda fryser alt til is. Men i skrivende stund er det enn så lenge mest regn – såkalt november rain. November er også en tid for kontraster. Høst går mot vinter, den lange ventetiden går mot årets kanskje travleste tid, og like selvskrevne som de myke plaggene i ull er, er også silke, glitter, blonder og velur.

For selv om det er mørketid, er det også tid for fest. Bruk denne tiden til å gjøre det hyggelig rundt deg. La deg inspirere av svenskene, og marker novent – «ventetiden før ventetiden». Kle den myke ullgenseren med paljetter for å skape kontrast, se en klassiker på film, les en god bok, og lag mat som virkelig varmer. Flere tips om alt dette finner du daglig på elle.no.

Vi har møtt den franske skuespilleren Maïwenn Besco, som har premiere denne måneden på sin film om Madame du Barry og Louis XV, hvor hun selv regisserer og spiller hovedrollen mot Johnny Depp. For deg som er svak for kostymedrama, er dette en fryd for øyet – siden kostymene er laget av Chanel. Ikke minst er historien fengslende.

Vi har også vært i London for å lære mer om dating av Tinder, og har forhåpentligvis noen gode tips og litt innsikt å dele med deg som leter etter den store kjærligheten – eller lurer på hvorvidt du befinner deg i noe som kan defineres som et situationship eller it’s complicated. Supermodellen Gisele Bündchen tar oss back to basics, og Rabanne oppfyller våre villeste discodrømmer. Redaksjonen har også valgt ut sine personlige partyfavoritter når det kommer til alt fra skjønnhet til champagne og kjoler. 

Les også: 10 perfekte partykjoler. 

Personlig så elsker jeg november, men det er også en måned der det gjelder å være ekstra oppmerksom på dem du har rundt deg. Et lite smil eller en god klem kan gjøre en stor forskjell på denne tiden av året.

Powered by Labrador CMS