Annonse

Makeup, hudpleie og SPF i ett – her er det eneste produktet du trenger i sommer

Forenkle skjønnhetsrutinen din og gi huden din den kjærligheten den fortjener med sommerens must have: En CC-krem som har alt! Det ultimate all-in-one-produktet kombinerer makeup, hudpleie og SPF i en og samme formel.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Isadora. 

Sakte, men sikkert nærmer vi oss de varmere månedene, og som vi gleder oss til å nyte solens stråler! Men med sommeren rett rundt hjørnet er det viktig å gi huden litt ekstra kjærlighet gjennom snille, pleiende ingredienser og effektiv beskyttelse mot solens skadelige stråler.

Allerede nå er det på tide å begynne å se over ingrediensene i produktene dine – både hudpleie og sminke. Det å oppdatere hele hudpleie- og sminkeutvalget på baderomshyllen kan naturligvis bli en kostbar affære, så derfor er vårt heteste tips å satse på hybridprodukter som kombinerer de nødvendige egenskapebe som trengs for å forberede huden din før sommeren.

Vårens beauty-nyhet fra Isadora

The CC+ Cream Hydrating & SPF30

Den nye CC-kremen fra Isadora kombinerer alle nødvendige egenskaper som gjør huden din klar for sommeren.

Nå lanserer svenske Isadora vårens store beauty-nyhet: The CC+ Cream Hydrating & SPF30. Et fantastisk multiprodukt som fungerer både som primer, foundation, solbeskyttelse og fuktighetskrem. Det som gjør produktet unikt i sitt slag er dens probiotiske egenskaper og mikrobiomvennlige ingredienser som gir en umiddelbart forbedret barrierefunksjon og balanse – samtidig som den tilfører fuktighet til huden.

Den lett dekkende og fargede kremen har en tynn og lett formel, som er spesielt utviklet for å fremheve din naturlige skjønnhet. Den jevner ut hudtonen og gir en naturlig glød som kompletterer hudens egen tone og tekstur, samtidig som den forsyner huden med pleiende ingredienser og en effektiv og høy solbeskyttelse med SPF30. Kremen kommer i fem forskjellige tilpasningsdyktige nyanser, samt en fargekorrigerende grønn variant som fungerer som en primer for å dempe rødhet.

Kremen kan brukes alene eller sammen med dine andre favorittprodukter.

The CC+ Cream Hydrating & SPF30 passer perfekt for sommeren når du kanskje vil ha en lettere, mer naturlig sminke som lar huden din puste. For det er akkurat det Isadoras filosofi handler om: Å løfte dine unike personlige trekk, i stedet for å dekke dem til.

Kjøp The CC+ Cream Hydrating & SPF30 her!

For Isadora betyr skjønnhet mer enn bare det ytre, og de jobber aktivt for å kunne tilby et utvalg av produkter som ikke bare fremmer hudhelsen, men som også får deg til å føle deg komfortabel og selvsikker. Med nøye utvalgte ingredienser tilbyr Isadora effektive, veganske og uparfymerte produkter av høy kvalitet, som er tilgjengelig for alle – uten kompromisser. I tillegg lover brandet å kommunisere åpent og ærlig med forbrukerne ved å avstå fra retusjering og filter i all kommunikasjon.

Oppdag hele Isadoras sortiment her!

IsaDora – True Beauty From Sweden

Powered by Labrador CMS