Sommerferie 2021: Klar for å pakke tursekken?

I år som i fjor er Norgesferien like populær. En åpenbar årsak er naturligvis restriksjoner for utenlandsreise, men også det faktum at mange har oppdaget at noen av de største reiseopplevelsene faktisk ikke krever pass. En nyvunnet entusiasme for campingbiler, telt, gnagsår og turmat har bidratt til en ny reisetrend, og kanskje denne vedvarer, også etter pandemien.

Dette har også gjort oss oppmerksomme på alle de inspirerende reiseprofilene der ute, som får oss til å ville pakke tursekken fremfor kofferten. Vi snakker Instagram-feeder som ligner postkorthyller, blått hav så langt du ser, en jord der blomster gror – kan du ønske mer?

Er du en av dem som planlegger du sommerferie i det fri? Få tips og turglede av disse spreke damene:

@Bodildall

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodil Dorothea Gilje (@bodildall)

Bodil Gilje er ikke bare en mester på å inspirere til tur-glede uansett årstid, hun lager også de diggeste måltidene langt unna allfarvei. Ikke visste vi at man kan tilberede en femstjernes middag på stormkjøkken!

@Helenemoo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Helene Myhre (@helenemoo)

Spreke og eventyrlystne Helene Moo ga nylig ut boka Tur-retur Norge, og er verdt å følge for utenomjordisk vakre bilder av norsk natur og gode tips til spennende turer og overnattingssteder – både innendørs og ute i det fri.

@Wildernaess

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iselin Næss (@wildernaess)

Lofotfiske, surfing i Norge, toppturer både til fots og med ski på beina, glamping og camping. Det skal godt gjøres å ikke få tur-inspirasjon når man følger Iselin Næss!

@Aastesvillmarksliv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Åste Innleggen (@aastesvillmarksliv)

Åste Innleggen har gått Norge på langs og Finnmark på tvers, og tipser om både korte og lange turer for både nybegynnere og viderekomne – året rundt. Sjelden har vinter-Norge sett mer idyllisk ut!

@Elinoverland

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELIN ØVERLAND (@elinoverland)

Sammen med den skjønne hunden Vera, utforsker Elin Øverland alt det Norge har å by på – med størst fokus på Finnmark, da der er der hun bor. Vakre bilder, spennende aktiviteter og en smittende energi!

 

Les også: ELLE på Norgesferie

Relatert

Stjernetegnene som passer sammen

Vanskelig å finne den rette? Grunnen kan være enkel, og du bør se mot stjernene for å få svar

Stjernetegnene som passer bra sammen
tørst symptom

Er du ofte tørst? Da burde du sjekke dette…

Her er åtte mulige årsaker til at du er tørst.
gressenka

Gressenka

Fredagsjenta har fått smake på livet som gressenke.