Lenes høstfavoritter

Slik får du høststilen til ELLE blogger og it-jente Lene Orvik!

Publisert Sist oppdatert

Annonse//Samarbeid med Skeidar

Høsten er tid for innekos og hygge, og virkelig en perfekt tid for å gjøre det lille ekstra i hjemmet slik at det blir enda hyggelige! La deg inspirere av ELLE-blogger Lene Orvik sine høst-favoritter!

Det var duket for Drømmekveld hos Skeidar på Alnabru, og Lene fikk style sin egen avdeling. Her mikser hun trendfargen brunt, med etniske puter og deilige duftlys -alt fra Skeidar!

ELLE-blogger Lene elsker å stelle til i hjemmet- det å lage deilig mat fra bunn av og kose meg i hjemme mitt med venner er viktig for meg. Og oppskirften for den perfekte Lene-høsten finner du her- tenn masse duftlys, ha en deilig god sofa, masse vaser til å pynte opp hjemmet, en haug av puter for å gjøre det ekstra hyggelig -og et deilig teppe slik at jeg kan gå rundt barbeint! Kom Høst..

Fargen brun er en av høstens store trendfarger, så hvorfor ikke gjøre hjemmet ditt enda hippere ved å investere i ett par brune pyntegjenstander? Vi elsker de brune vasene fra Skeidar, da de både kan brukes ved kubbelys i eller som vaser. Plasser noen vaser i vinduskarmen og på stuebordet ditt, enkel styling-grep som gjør det lille ekstra!

En annen stor interiør-trend er det å mikse stiler, så miks forskjellige puter sammen for en deilig eksentrisk blanding. Gjør som Lene og miks etnisk-inspirerte puter fra Skeidar med klassiske puter. Eller hva med å gjøre soverommet litt ekstra hyggelig nå mot vinteren? Deilig fresht nytt hvitt sengetøy, noen etniske pynteputer fra Skeidar og hvite kubbelys på nattbordet - og voila! -Hotelstemning på 1-2-3!

Et enkelt grep for å få stuen litt mer lun er å investere i ett fint teppe, og Lene's høstfavoritt er dette teppe fra Skeidar. Det gjør stuen hyggeligere og gir en sofistikert vibe!

Slik får du stilen:

Puter kr 549 fra Skeidar, Pute kr 549 fra Skeidar, duftlys 3 stk kr 199 fra Skeidar Teppe fra Skeidar, kr 8029 Lekker brun sofa kr 10 999 fra Skeidar brun vase kr 77 fra Skeidar Lysebrun vase kr 179 fra Skeidar Svart sidebord kr 799 fra Skeidar.

Og du.. Vi har plukket ut våre ELLE-loves høstfavoritter hos Skeidar, klikk her og la deg inspirere av høstens interiørnyheter!

Powered by Labrador CMS