Ny lockdown, og snart juleferie. Vi trenger virkelig litt underholdning fremover. Her har vi samlet et knippe av serier som vi gleder oss til å se (les: binge) i juleferien.

I tillegg til alle julefilmene vi skal kose oss med i desember, gleder vi oss til å «binge» noen av våre favorittserier – både nye og gamle.

Emily in Paris

Endelig er det klart for en ny sesong av seerfavoritten Emily in Paris! 22. desember er det premiere på sesong 2, og det er bare å glede seg. Vi har fått en aldri så liten sniktitt på den nye sesongen, og om du likte den første sesongen har du mye å glede deg til av både romantikk og intriger fra «The City of Love».

Beforeigners

Den norske HBO-serien Beforeigners var tilbake med ny sesong 5. desember. Den sjangermiksede serien har fått strålende anmeldelser, så her er det bare å benken seg foran skjermen. Nå som Tobias Santelmann har joinet Nicolai Cleve Broch, har vi enda en grunn til å se den Oslo-baserte krim-drama-komedien.

Wisting

«En beryktet seriemorder klarer å flykte fra Larvik-politiet, godt hjulpet av en mystisk medskyldig som har lurt politiet i årevis. William Wisting og hans team må nå stoppe begge, før flere liv går tapt».

Sesong to av den populære Wisting-serien, med Sven Nordin i hovedrollen, har premiere på Viaplay søndag 26. desember.

Succession

Sesongpremieren av familiedramaet, Succsession, ble sluppet 13. desember. Hvis du enda ikke har sett denne snakkis-serien, så er kanskje tiden inne nå i romjulen?

Landscapers

Er du en true crime-fan? Da bør du sjekke ut denne miniserien – med The Crown-skuespiller, Olivia Colman i hovedrollen. Serien tar for seg den sanne historien om drapene på William og Patricia Wycherley i Nottinghamshire i 1998.

De to første episodene er allerede tilgjengelige på HBO Max.

And just like that…

Mye er allerede sagt og skrevet om «nye» Sex and The City, så hvis du enda ikke har sett de første episodene av serien så vet du antakeligvis at du har mye drama i vente. Enough said…

Se And Just Like That på HBO Max – nye episoder slippes hver torsdag.

Gamle klassikere

Gode, gamle klassikere som The O.C. og One Tree Hill har begge kommet på HBO Max! Ah, nostalgien… Alle sesongene til begge seriene ligger allerede ute på HBO Max.

The Book of Boba Fett

Er du Star Wars-fan, kommer du garantert til å like denne serien fra Disney +. Science-fiction-dramaet er en del av Star Wars-universet og er en spin-off fra The Mandalorian.

The Book of Boba Fett har premiere på Disney + 29. desember.

Relatert

Elise By Olsen

Elise By Olsen

Nytt motebibliotek har åpnet i Oslo.
ellen von unwerth

Ellen Von Unwerth

Motefotografen stiller ut i Norge for første gang.
ELLE-gallaen 2022 beste antrekk

ELLE GALLAEN 2022: Streetstyle

Kveldens fineste antrekk!