horoskop

Sommerhoroskop for Tvillingene 2024

Slik blir sommeren 2024 for Tvillingene!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Tvillingene sommeren 2024:

Denne sommeren handler om å venne seg til tilstedeværelsen av Jupiter i tegnet ditt. Generelt sett handler dette om en periode hvor livet beveger seg oppover og videre, noen ganger ganske plutselig. Dette kan flytte livet ditt i en ny retning, og det kan til og med gjøre noen av drømmene dine til virkelighet. Men når det er snakk om et forhold, og spesielt for en Tvilling, kan det innebære mer enn du egentlig ønsker. 

Du tenker at det ville vært fint om Jupiter kom i en mindre, mer letthåndterlig pakke – og ganske deilig om den var iført en «av»-bryter også. Men det har den jo ikke. Derfor bør du heller ikke bli overraska, hvis du innleder et nytt forhold denne sommeren, når du opplever at du blir overvelda over partnerens entusiasme. Du håpet kanskje på en leken romanse med mye flørting og noen romantiske middager for to. Men din nye partner, som Jupiter, vil ønske å flytte ting framover i store skritt, og så raskt som mulig. Hvis du møter opp til lunsj, vil du snart oppleve at det er en nesten daglig begivenhet, som ikke gir deg tid til å spise lunsj med andre venner, eller til å ta en time eller to på egen hånd. Hvis dere tilbringer helgen sammen, vil dere oppdage at dere mer eller mindre har flytta inn hos hverandre i løpet av noen få uker. Ikke at du klager – eller i det minste ikke åpenlyst. 

Du elsker all oppmerksomheten du får, iveren og lidenskapen; men det er en tyngde av forventning, på en eller annen måte, om å ta forholdet mot et definert mål, og det merker du at er vanskelig å håndtere. Fra ditt synspunkt er det for mye og altfor tidlig.

I begynnelsen av august kommer du på andre tanker om hele saken. Du forsikrer partneren din om at alt er bra mellom dere, og at kjærligheten din fortsatt er like sterk som alltid, men samtidig rådfører du deg med dine nærmeste venner, og familien din, for å se hva de synes om situasjonen. Rådene deres er fornuftige, betryggende og bekrefter det du allerede visste: Du må kjøle ned dette litt. Du gjør dette ved å finne måter å ha det gøy på i forholdet som konsentrerer seg om nåtiden og ignorerer framtiden. Det holder det følelsesmessige nivået høyt, men bremser samtidig framdriften. Midten av måneden blir sannsynligvis høydepunktet på hele sommeren – men det viser også at du har kontroll over alt nå, og ikke lenger er knust av Jupiters vekt og energi.

Jupiter bremser ned mot slutten av august, men samtidig begynner din egen herskerplanet Merkur å bevege seg framover og øke tempoet. Derfor vil forholdet, uansett hvordan det er nå, være på den måten du ønsker, og i et tempo som du styrer. Kanskje dere begge ble revet med av intensiteten i det hele; i så fall vil de siste ukene av sommeren bli roligere. I slutten av september oppstår det diskusjoner om framtiden deres sammen, og en avgjørelse blir tatt. Vil du fortsette, eller var dette bare en het sommerromanse som nå har slukna? Nå er begge avslappa nok til å gi sanne og ærlige svar; to måneder tidligere ville det ikke vært mulig.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS