Sommerhoroskop for vekten 2022

Sommerhoroskop 2022 vekten

Slik blir sommeren 2022 for vekten!

Publisert Sist oppdatert

Sommerhoroskop 2022 vekten: Hva vil denne sommeren bringe når det kommer til kjærlighetslivet ditt?

Sommerhoroskop 2022 Vekten

HAR DU LYST TIL Å LAGE OG SPISE NOE som virkelig er næringsrikt og bra for deg, eller skal du bestille en pizza? Du vet selvfølgelig hva svaret blir, og selv om du på lang sikt vil gjøre lurt i å være bevisst på hva du dytter i deg, er det også perioder der hurtig- mat er akkurat det du vil ha – selv om du vet at du ikke burde. Det samme kan også sies om kjærlighetslivet ditt. I de neste par måneden vil Mars være hurtigmat-alternativet. Han tilbringer mesteparten av juli og august i de mest sexy delen av horoskopet ditt, og frister deg med alle de formene for glede som du så altfor godt kjenner til fra tidligere på året – da Venus og Mars tilbrakte flere uker i en usedvanlig nærhet. Og du vet antagelig hvem han representerer i livet ditt, og – som pizza – er han bare en telefonsamtale unna. Det er naturligvis ikke noe gærent med en liten Mars-aktivitet, du er bare nødt til å være bevisst på at det er forskjell på hverdag og fest.
De sunne mulighetene er det Saturn som gir deg. Ja, for Saturn har alltid blitt betrakta som planeten for stabilitet, ansvar og ingen moro ... Men det er en spesiell tilknytning mellom Vekten og plane- ten Saturn, og dere verdsetter hverandres god kvaliteter. Midt i juni, når du finner en person som du instinktivt stoler på og hvis råd er verdifulle for deg, blir du bevisst på Saturns påvirkning. I august er du altfor opptatt med alt annet enn å ta vare på dem rundt deg. Det oppstår en liten episode med Mars i begynnelsen av måneden, men den mangler den spenningen og gleden du opplevde på begynnelsen av året, og du føler at du har gått videre. Saturns innflytelse, som kanaliseres til deg via din nye og troverdige rådgiver, ser ut til å passe deg bedre.
Når Venus og Mars sverger at de vil elske hverandre til evig tid, me- ner de iallfall i et par uker – toppen. Men når Venus og Saturn gjør det samme, mener de virkelig for alltid. Derfor skal du ikke inngå et forhold med Saturn uten først å ha tenkt nøye igjennom det. Dette er du veldig bevisst på, og selv om du ønsker at det nye forholdet ditt skal vare, er du usikker på om du er klar for å forplikte deg for livstid. Vekten er utstyrt med en vesentlig letthet – en følelse av frihet og bevegelse – og å involvere seg for seriøst med Saturn føles, til tross for at du elsker hvordan dere har det når dere er sammen, altfor mye. Dette er et fantastisk vennskap, og du sier til deg selv: Hvorfor skal jeg risikere å ødelegge det? Fullmånen i midten av august bringer et klarhetens lys over forholdet, noe som gjør dere begge i stand til å se hverandres behov, men også hva som eventuelt kan gå galt. Dette er ingen enkel tid for noen av dere, men den er nyttig. Du vil antagelig bestemme deg for at det viktigste er å ha friheten din, og formidle at dette ikke er tidspunktet for videre forpliktelser. I september støter du nok en gang på Mars, som er velkjent, forutsigbar og – selvfølgelig – sexy. Men selv om gnistene spraker mellom dere, handler det mer om sinne enn om lyst, og dere går fort lei av hverandre. I slutten av måneden, når Jupiter returnerer til tegnet ditt for å berolige deg, føler du deg bedre. Høsten vil gi deg det du ønsker, og denne gangen er det ekte vare, så du trenger ikke å vente så lenge. ELLEs store årshoroskop for 2022.
Powered by Labrador CMS