horoskop

Sommerhoroskop for Skorpionen 2024

Slik blir sommeren 2024 for Skorpionen!

Publisert

Kjærlighetshoroskop for Skorpionen sommeren 2024:

Når noe uventa skjer, må du ikke bare takle det akkurat der og da, men ofte må du tenke på nytt slik ting var før – fordi det ikke alltid er mulig å gå tilbake til den gamle livsstilen din som om ingenting har forandra seg. Det gjelder spesielt i dine personlige forhold, og denne sommeren vil få deg til å tenke veldig hardt på hva du har og hva du vil ha.

Den uventede hendelsen inntreffer i midten av juli. Det er meningsløst å prøve å forestille seg nøyaktig hva det kan være; den er levert av Uranus, planeten for det uventede, som alltid klarer å finne på noe du ikke hadde tenkt på. Det kan være mange ting; men anta at det er en uplanlagt kveld med lidenskap, der du møter en ny person og ikke klarer å motstå følelsene i øyeblikket. Det er klart at du må spørre deg selv om hvorvidt du vil fortsette med dette, men du må også stille spørsmål ved hva det forteller deg om et eksisterende forhold du måtte ha, og om det fortsatt er riktig for deg. Poenget her er at den uventede hendelsen, uansett hva den handler om, er en nødvendig katalysator for endring i måten du har levd livet ditt på. Du har latt deg selv bli for statisk, og denne hendelsen vil tvinge deg til å handle.

En bestemt person har vært en del av livet ditt i flere år nå. Det kan være en gammel venn, noen du kan henvende deg til for å få råd og sympati, og som alltid vil støtte deg. Kanskje dere en gang var kjærester. Eller kanskje dere faktisk er sammen i dag, i et forhold som er bygga på komfort og fortrolighet framfor noe annet. Uansett hva det er, vil en serie dype og søkende planetariske justeringer som finner sted bare noen få dager etter den uventede hendelsen, få dere til å lure på framtiden deres sammen. Det er åpenbare ting du kan gjøre, men så spør du deg selv hvorfor du skal bry deg. Dere har tross alt vært sammen så lenge, må du foreta deg noe? Ja, du må det. Når du har noe godt i livet ditt over lang tid, har du en tendens til å undervurdere verdien, og først når det er borte, innser du hvor mye det har beriket deg. Planetene viser tydelig at forholdet begynner å bli slitent; du må styrke det og hjelpe det videre til neste fase, eller risikere å miste det for alltid. Du vet hva du må gjøre.

August er en glede, full av gjenoppdaget lidenskap og romantikk. Du snakker konstant om planene dine for framtiden, og det er en ekte følelse av håp og forventning. Men samtidig blir du oppmerksom på forskjellene deres. Tidligere hadde dere nok avstand mellom dere til at disse forskjellene ikke spilte noen rolle, men nå som dere er nærmere, gjør de det. Kommer dere til å la disse forskjellene drive dere fra hverandre? Eller vil dere se at disse forskjellene er en del av det som gir forholdet dets unike smak?

 Fullmånen i september viser situasjonen tydelig: ikke perfekt, men likevel fylt med kjærlighet, og fullt av fremtidig potensial – som er det som virkelig betyr noe.

Les også: ELLEs store årshoroskop for 2024 

Powered by Labrador CMS