Stockholm er stedet å dra til, året rundt, når som helst – om det så bare er for 24 timer. Her er noen av våre favorittadresser:

Er det noe denne byen er ekstra gode på i matveien, så er det brunsj. Greasy Spoon (Tjärhovsgatan 19) er blant de aller beste stedene for akkurat det, med klassiske avokado-sandwicher og digge blåbærpannekaker på menyen. En annen favoritt er den karamelliserte grapefrukten. Dra til Il Caffe (Södermannagatan 23) for svart kaffe og kanelboller, Pom & Flora (Bondegatan 64) for gresk yoghurt toppet med helt ferske frukter og en dæsj olivenolje, eller Urban Deli (Nytorget 4) for frokost.

Drikk afternoon-tea på Svenskt Tenn (Strandvägen 5), og ta turen innom Nytorget 6 og baren på Hotel Rival på Mariatorget for ekstra deilige drinker.

Bo på Haymarket på Hötorget, og besøk Gretas, en rosa drøm av en restaurant, som ligger i hotellets første etasje, for en smakfull start på dagen.

Spis italiensk på Mancici (Tunnelgatan 1A), pizza på Taverna Brillo (Sturegatan 6) og asiatisk på Miss Voon (Sturegatan 22). På Bar Central på Nytorget serveres nydelige retter i ungarsk ånd, og ølen der er et must.

Shop vintageskatter på Human Second Hand (Timmermansgatan 23), Judiths Second Hand (Hornsgatan 75) og Modern Retro (Wollmar Yxkullsgatan 9).

Dans, drikk og spill pingpong på Trädgården under Skanstull-broen, og hør fete toner fra flinke DJ-er på Under Bron (Hammarby Slussväg 2).

Relatert

vibeke ruud

ELLEs feriefavoritter 2022: Vibeke Ruud

Dette pakker ELLEs Creative Director og Art Director med seg i feriekofferten.
caroline kildebo

ELLEs feriefavoritter 2022: Caroline Kildebo

Dette pakker ELLEs journalist og innholdsprodusent med seg på ferie i år.
CHARLOTTE SØRVALD

ELLEs feriefavoritter 2022: Charlotte Sørvald

Dette pakker ELLEs redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig med seg på ferie i år.