Kate Moss – dronningen av helsvarte looks

11 ganger Kate Moss har fått oss til å crave en mørk look.

Publisert Sist oppdatert

Supermodell og moteikon Kate Moss har en garderobe og klesstil vi rett og slett forguder.

Hun balanserer perfekt det å ha en personlig klesstil og det å skape store trender. Dronningen av ikonisk looks ser alltid like effortless og kul ut – uansett om det er paparazzi-bilder eller på den røde løperen.

Her er hele 11 ganger Kate Moss har rocka en mørk look, og fått oss til en crave svarte plagg.

Kate Moss stil: helsvarte looks

Her er Kate Moss i Paris på Saint Laurent-visningen, iført en kort svart kjole med lang erm og chunky armbånd. Håret i en stram knute – kombinert med rød leppestift – gjør looken hennes stilren og chic. En perfekt look til julebordet?

Foto: Getty Images

For bare noen dager siden, under Frieze London, var Kate Moss igjen iført en svart kjole, stylet med platåsko og bohemske øredobber. Det at den er lang gjør den ekstra glamorøs ...

Foto: Getty Images

I Paris på nyåret ble Kate observert i en svart lang bohemsk kjole med fine broderier og snøredetaljer – stylet med en svart fuskejakke over og glødene sminke.

Legg merke til at Kate alltid er glødene og bronzed i huden. En perfekt kombinasjon med svarte looks.

Foto: Getty Images

Modellen er også tilhenger av capes, og denne hverdagslooken vil vi så la oss inspirere av! En svart bukse stylet med bluse, boots, kule solbriller, en klassisk Hermès med en flagrende cape over – SO Kate.

Foto: Getty Images

Er det én kvinne som reiser med stil, er det Kate Moss! Her fra flyplassen i Sør Korea, ikledd en svart stilren blazer, solbriller, jeans og konvoluttveske. Dette er look vi så gjerne vil stjele.

Foto: Getty Images

Supermodellen er også kjent for å elske dressbukser, og disse med sleng er uber-lekre! Stylet med en chic bouclejakke, løse krøller og liten clutch – klassisk og så fint!

Foto: Getty Images

Transparente kjoler er virkelig i motebildet om dagen, og er en gjenganger i Kates garderobe. Som denne i gjennomsiktig mest, med blått fløyelsmønster. Stylet med et svart belte i midjen, store øredobber og hennes ikoniske løse krøller er denne looken helt perfekt!

Foto: Getty Images

Eller hva med en lang kjole med strassdetaljer? Kate er kjent for å elske litt ekstra strass og paljetter.

Foto: Getty Images

Kate Moss er kjent for å være en skikkelig tilhenger av personlig stil, og kler seg ofte i vintageskatter eller gamle favoritter fra garderoben. Her med en lang silkekjole, en liten svart jakke, kule retro-solbriller, Fendi veske og som alltid: unike smykker.

Foto: Getty Images

Eller hva med å la seg inspirere av en stilren svart dresslook à la Kate? Stylet med et løst silkeskjerf rundt halsen og platåboots til er denne looken alt annet en kjedelig.

Foto. Getty Images

Miss Moss elsker som sagt det som glitrer og er litt ekstra fæb – som dette antrekket. En svart paljettpologenser stylet med høye svarte dressbukser, liten veske og svarte skinnhansker ser Kate som alltid effortless ut.

Foto: Getty Images

Powered by Labrador CMS