Den engelske supermodellen Kate Moss ankom den røde løperen på MET-gallaen i New York med sin datter Lila Grace.

Momager Kate Moss, startet Kate Moss Agency tilbake i 2016, der hun også jobber som en agent for andre modeller og kjendiser. Blant dem som er signert hos Kate Moss Agency er Stella Jones, Jamie Bochert, Rita Ora og såklart hennes modelldatter Lila Grace, som i det siste har gjort det stort i motebransjen ved å fronte flere store kampanjer og gå flere show under moteukene.

Mor-og-datter-modellduoen var begge ikledd Burberry fra topp til tå under MET-gallaen, og en mer stylish duo en disse to skal man lete lenge etter… Se antrekkene deres fra MET-gallaen her:

Foto: Getty
Kate Moss var slående vakker med mykt bølgete hår og røde lepper, og hun bar en nydelig fløyelskjole formet som en trenchcoat med høy splitt og belte i midjen fra det engelske motehuset Burberry.

Hun stylet den svarte kjolen med enkle sandaler, svarte strømper og glitrende smykker rundt halsen og i ørene. Klassisk, sexy og supersofistikert.

Foto: Lila Grace
Lila Grace har tidligere fortalt åpent at hun har diabetes, og at hun hele tiden må bære insulinmonitor på benet som justerer nivået hennes. Denne insulinpodden skimtet man også under den gjennomsiktige Burberry-kreasjonen. Hun hadde stylet håret i en lekker knute, og lekre glittende smykker gjorde hennes look fullkommen.

Kate Moss Met
Foto: Lila Grace
På Lila Grace sin egen Instagram-konto la hun også ut dette bildet av moren og seg selv fra festen:

Kate Moss Met
Foto: Lila Grace
Se de fineste looksene fra MET-gallaen her.

Relatert

strandklær 2022

Slik kler vi oss på stranda

Beach wear, baby!
stråvesker

Vi EL(LE)sker stråvesker

Dette er vår go-to veske hver sommer.

Emas juli-favoritter

Sko, bøker og Chloé – alt vi trenger denne sommeren.