mote

7 ikoniske sommerlooks a la Kate Moss

SAINT-TROPEZ, FRANCE - AUGUST 04: Kate Moss sighting in Club 55 on August 4, 2009 in Saint-Tropez, France. (Photo by summerO9/FilmMagic)

La deg insprere av sommerstilen til supermodellen Kate Moss

Publisert Sist oppdatert

Er det en dame vi alltid ser til for inspirasjon, ja så er det dronningen av coolness, frøken Kate Moss. Denne dama er et levende ikon i motebransjen og har skapt mange ikoniske looks opp gjennom tidene. Her er et deilig tilbakeblikk på sommerlige looks Kate Moss har hatt på seg.

7 ikoniske sommerlooks 

Minimalistisk bohem

Bruk en fløyelsjakke på sommeren og style den med metalliske sølvsandaler for en 90s spinn på en bohemsk look, og gjerne ta i bruk en liten håndveske med vintage preg for et personlig utrykk. 

Foto: Dave Benett/Getty Images).

Romantisk og rocka

Style den mørke blomsterkjolen med en stram hårknute og store solbriller for en rocka spinn på en romantisk look, slik Kate Moss gjorde da hun var på Formentera. Lange maxikjoler er den perfekte følgesvennen i sommergarderoben – de kan lett brukes på dagen med minimalistisk styling og flate sko, og på kvelden med glamorøst hår og høye hæler. 

Foto: Europa Press/Europa Press via Getty Images)

Den lille røde

Hvordan ser stilen til Kate Moss ut når hun er i St Tropez lurer du på? Den lille røde var valget da hun var på strandklubben Club 55, stylet med gullarmbånd og solbriller fra Ray Ban har hun en tidløs og sofistikert look, perfekt for den franske rivieraen. Til høsten er rødt en av de store trendene, så hvorfor ikke kaste seg litt tidlig på trendbølgen? 

Foto: summerO9/FilmMagic)

Vesten 

Vesten er virkelig tilbake i trendbildet, og dette plagget har vært en stor favoritt i garderoben til Kate Moss i en årrekke. Gi sommerlooken en liten preppy update ved å style shortsen og ballerinaen med en lekker liten vest over. Så chic! 

Foto: Peter Slane/Papixs via Getty Images)

Tubekjolen

Enda et trendplagg anno 2023, med skikkelig hot girl summer vibes. Tubekjolen har fått et stort comeback denne sommeren, style den med bohemske øredobber for en sommerlig og beachy spinn på trenden. 

Foto: Marc Piasecki/FilmMagic)

Maritime striper

Hva er vel en St Tropez garderobe uten en maritim stripete genser og en stor kurvveske? Dette er den ultimate french girl looken ikoner som Brigitte Bardot skapte på 60-tallet, og som er like aktuelle for sommeren 2023. Et hot tips er å kjøpe de lokale stripete genserne neste gang du er på den franske rivieraen – akkurat slik som Kate Moss. 

Foto: summerO9/FilmMagic)

Den svarte sommerkjolen

Svart er ikke forbeholdt høst og vinter, gjør som Kate Moss og style din solbrune hud med chic sommersvart. Gå gjerne for en kjole i poplin for en ekstra sommerlig  følelse på antrekket. 

Foto: Neil P. Mockford/FilmMagic)

Ut og fly? Dette pakker vi med oss på reise!

Powered by Labrador CMS