Søskenstrid i den britiske kongefamilien

Foto: Getty Images

Feirer ikke jul sammen i år...

Publisert Sist oppdatert

Ryktene går om at i det britiske kongehuset et det en bitter tone mellom Kate Middleton og Meghan Markle, etter at det i forrige uke ble kjent at Meghan og Harry velger å flytte ut av Kensington Palace og heller bosetter seg i Frogmore Cottage i Windsor, som er 45 minutter utenfor London.

William og Harry har vært naboer i Kensington Palace i en årrekke og ifølge Daily Mail, ryktes det av de som jobber nære Harry, at det er striden mellom Kate og Meghan som er en av årsakene til at paret flytter.

Feirer jul hver for seg

De to brødrene kommer heller ikke til å feire jul sammen. Ifølge britiske aviser skal Kate og William feire jul med Middleton-familien mens Meghan og Harry trolig kommer til å feire jul med dronning Elisabeth i Norfolk.

Kate og William har takket nei til den tradisjonelle kongelige feiringen på Sandringham, de vil heller feire jul med Kates søster Pippa Middleton, ektemannen James og deres nye baby, Arthur.

Og det at det angivelig skal være en bitter strid mellom de to hertugparene blir ikke mindre svekket nå som det ser ut til at brødrene skal feire jul hver for seg, langt lang unna hverandre.

Det er nemlig veldig uvanlig at en sentral skikkelse i den kongelige familien, velger å flytte fra London. Og det er mange som mener at det må være uenigheten mellom de to parene som gjør at Harry og Meghan nå flytter. Brødrene har alltid vært veldig nære hverandre, spesielt etter at deres mor, prinsesse Diana døde i 1997. Og de britiske avisene spekulerer derfor om grunnen til at brødrene ikke kommer så godt overens, er Kate og Meghan.

Kilder: Daily Mail

Les også: Venter Meghan Markle tvillinger?

Powered by Labrador CMS