horoskop

SpirituELLE: – Hold deg fast, kjære leser! Vi er inne i en intens periode

Store forandringer kan skje de neste to ukene.

Publisert

ELLEs faste spirituELLE-spaltist, Kari Opsal, er tidligere profesjonell snowboardkjører og arkitekt, og jobber i dag som klarsynt. Gjennom å holde kurs og veilede intuitivt hjelper hun mennesker med å forstå seg selv bedre, og til å utvikle sine egne spirituelle evner. 

Hold deg fast, kjære leser! 

Vi er inne i en intens periode - det er nemlig mye på gang i de kollektive energiene og i astrologien. I går, søndag 25. mars, var det fullmåne og eklipse i Vekten. Energien av disse astrologiske hendelsene vil fortsette å påvirke oss i ukene som kommer. Eklipser er viltre energier som kan snu opp ned på aspekter i livet vårt. De rister oss løs fra gamle mønstre - noen ganger tilsynelatende hensynsløst. 

Les også: Ukeshoroskopet for uke 12. 

Vekten belyser temaer som relasjoner, rettferdighet og balanse. Eklipsen inviterer oss til å ta en nærmere titt på mønstrene vi handler etter både i forhold til oss selv og til andre. Se tilbake til juli 2023. Hva har skjedd i livet ditt de siste 8 månedene med tanke på balanse og relasjoner? På hvilke områder har du latt deg selv falle inn i ubalanse? Hvilke kompromisser har du inngått som har dyttet deg til siden, ut av din egen indre senterlinje? Hvordan kan du ta nye og mer bevisste beslutninger nå?

Store forandringer kan skje de neste to ukene. Merkur går retrograd den 1. april, som gjør at kommunikasjon kan føles ekstra vanskelig i en treukers periode. Vi inviteres også til å ta et tilbakeblikk på det som har vært - også det vi kanskje ikke vil ta med oss videre. Den 8. april har vi enda en eklipse, en nymåneeklipse i Væren, som utfordrer oss inn i nye begynnelser. Denne eklipsen kaster lys på temaer som handler om vårt livsformål og vår dharma. Dette er begynelsen på en ny 6 måneders syklus. 

Månedshoroskopet for mars. 

Når de kosmiske energiene belyser temaer i livene våre på denne måten, er det alltid for vårt høyeste og beste. Stol på at det som skal til overflaten kommer til overflaten, slik at du kan fortsette livsreisen din videre både klokere og mer i kontakt med deg selv. Det er på tide å ta steget opp til det neste nivået, kjære leser!

Ukas orakelkort: Sjelen (opp ned)

Energier:  sjelsforbindelse, livsformål, ekspansjon

Å motta Sjelen opp ned kan være et tegn på at du står midt i en viktig livslærdom. Sjelen din har fått muligheten til å komme ned hit for å lære gjennom å ha en menneskelig opplevelse. Gjennom disse lærdommene vil sjelen din ekspandere og utvikle seg, akkurat som universet i seg selv. Kanskje føles det som om du er i ferd med å navigere gjennom en mørk tunnel ned i underverdenen. Er det deler av din egen underbevissthet du er i ferd med å bli bevisst på? 

Det krever mot å møte sitt eget mørke. Husk at vi ofte må gå gjennom det tunge for å oppnå en ny type letthet i oss selv. Kan du møte det du står i fryktløst, ved å stole på at livets vei fører deg akkurat dit du skal? Du er midt i en kosmisk transformasjon der viktige lærdommer er i ferd med å komme til overflaten. Fortsett fremover med momentet ditt, og ha tillit til at prosessen du er i vil føre deg ut i lyset igjen. Alt vil gi mening til slutt. Pust med magen og hold deg fast - du er med på et menneskelig eventyr.

Vil du utvikle dine intuitive og klarsynte evner? Bli med på en 5 ukers reise med Kari for å lære å kommunisere med dine spirituelle guider: Meld deg på her. 

Her kan du kjøpe Orakelkortene «Sjelens speil». 

Les flere horoskop-saker her. 

Powered by Labrador CMS