Forever «Kravis»

Sa noen punk rock-stil? Dette er superduoens beste moteøyeblikk.

Publisert Sist oppdatert

Kourtey Kardashian og musikeren Travis Barker ble offisielt sammen i februar i år, men skal visstnok ha kjent hverandre i en årrekke da de er i samme vennekrets og bor i samme nabolag, Calabasas i California.

De har begge barn fra tidligere forhold og det har svirret rykter rundt paret siden 2018, da de ble sett sammen på en restaurant i LA.

Alle som følger paret – «Kravis», har sett at romantikken står sterkt hos disse to. Det har vært utallige poster på instagram av levende lys, der de holder hender, peiskos, våte tungekyss og kjærlighetserklæringer i form av (kanskje) verdens største blomsterbuketter. Noen av de har nærmest sett ut som små blomsterparker som Travis sender til Kourtney, der han gir alt fra tulipaner (hennes favorittblomst) til så å fri for noen dager siden med tusenvis av røde roser, formet som et stort hjerte.

Ikke bare liker vi å følge deres veldig(!) offentlige kjærlighetshistorie, men vi elsker enda mer å følge deres stil som et par. Kourtney Kardashian ser ut til å ha omfavnet punk rock-stilen, og er enda mer rocka og rampete kledd enn hun har vært tidligere.

Hun lufter nå en garderobe med nesten utelukkende svarte klær, og bærer korsetter, grove boots, snøredetaljer og gjennomsiktige gevanter til den store gullmedaljen.

Og i det siste har vi også sett at hun og Barker har en tendes til å matche – enten det er med grove boots, rocka skinnjakker, striper og nagler, så er denne duoen en liten punk rock-moteduo vi elsker å følge med på...

Her er noen av de beste moteøyeblikkene til Kourtney og Travis:

https://www.instagram.com/p/CVJzKB2FGUq/

https://www.instagram.com/p/CTM8b-qokQ1/

Vavavoom-stemning i Venezia der Kourtney bar en nesten gjennomsiktig kjole med en svart silkesløyfe fra Dolce & Gabbana, og Travis Barker var ikledd en stilren, mørk dress.

Korsettopp og høy hestehale – en kombinasjon som Kourtney har sverget til lenge..

PÅ MTV awards gikk de begge for en rocka look – Kourtney i et skinn-nummer av en minikjole med snøredetaljer og 90-talls frisyre, og Travis i svart dress med nagledetaljer på skuldre og knær.

Gatelangs i New York City gikk de begge for en rocka look, Kourtney med en minikjole i slangeskinnmønster og svarte platåboots, og Travis i svart t-skjorte og jeans med et naglehalsbånd.

https://www.instagram.com/p/CSuuBpFh_Tj/

Kourtney I sexy, stripete kjole med snøring og rød leppestift.

Bare for noen dager siden, i New York City, med matchende, monokrome antrekk. «Kravis» elsker rocka antrekk og Kourtney har et metallbelte rundt hoftene, mens Travis igjen kjører et halskjede med store nagler.

Helsvarte med stilrene solbriller på nesetippen.

Grove boots, svarte bukser og rocka skinnjakke – «Kravis» kan kunsten å matche hverandre.

Powered by Labrador CMS