skjønnhet

Kan du dette tørrsjampo-trikset? 

Er det flere enn oss som får en aldri så liten aha-opplevelse? 

Publisert Sist oppdatert

Jeg har tidligere hatt en tendens til å få ganske fett hår. Det kunne gå 2 timer etter hårvask før jeg følte at det var ufresht. Etter at jeg lærte meg dette trikset derimot, har håret mitt holdt seg fint mye(!) lenger. 

Det sies at man ikke skal vaske håret mer enn hver tredje dag (dette er selvfølgelig individuelt), og med dette tørrsjampo-trikset er det ganske oppnåelig. 

PS: Behovet for vasking av hår og bruk av tørrsjampo vil selvfølgelig variere fra person til person, så dette er et generelt tips. 

Les også: 3 serum som pleier håret og hodebunnen om natten. 

Trikset er å bruke tørrsjampo med én gang du har vasket håret. Ikke vent 1-2 dager eller til håret har rukket å bli fett. Tilfør derimot tørrsjampo ganske rett etter at du har fønet (føn det helt tørt og avslutt gjerne med kald luft, slik at volumet holder seg) og stylet håret. Da er du rett og slett føre-var! I tillegg til at tørrsjampo i rent hår funker preventativt, gir det masse volum. 

For at hodebunnen ikke skal tørke helt ut, prøv å unngå å påføre produkt helt inne ved røttene. 

Vår favoritt-tørrsjampo akkurat nå, er Shampowder fra Aveda . Produktet er en superlett – nærmest som støv, gir masse volum og er veldig drøy i bruk. 

Les også: Dette er høstens fineste blush. 

Powered by Labrador CMS