livsstil

Julegavene til den som har alt 

Her er 7 ting vi kjøper til «den som har alt». 

Publisert Sist oppdatert

Har du også alltid én eller to som er helt umulig å kjøpe julegave til?

Her har vi samlet 7 ting som kan hjelpe deg på veien. Noen av disse tingene (eller alle) skal vi også sette på vår egen liste! 

Drikkeflaske

Å drikke vann er alfa og omega, og hvem vil vel ikke holde seg hydrert gjennom dagen med denne superfine drikkeflasken fra NAAL. Skinnet utenpå flasken finnes i ulike farger, slik at alle kan finne sin favoritt. 

Drikkeflaske med skinn

NAAL Black Edition, kr 999. 

Instax-printer 

Det er ikke så enkelt å ta med seg et stort Instax-kamera rundt, så derfor er denne printeren helt genial. Den kan kobles til telefonen, slik at alle bilder som man har på telefonen kan printes som et fysisk bilde. 

Instax-printer

Instax Square Link fotoskriver for mobil, Fujifilm, kr 1690.

Bok 

Det er alltid hyggelig å få bøker til jul, og kanskje spesielt en coffee table book! Assouline har en hel haug av chice bøker, som også er superdekorative. 

Coffee Table Book

Paris Chic Hardcover Book fra Assouline, kr 1833 (annonselenke)

Steamer 

En steamer er helt genialt, spesielt om man har mange plagg som ikke tåler strykejern – eller plagg som er vanskelige å stryke. Kanskje dette også bør legges til på din egen ønskeliste i år? 

Steamer

Cirrus 3 Iron Steamer fra Steamery – Sand, kr 1800. 

Opplevelser  

Hva med å bestille en kveld på Operaen eller Nationaltheateret? Det er lite som er så hyggelig som å gi opplevelsesgaver til noen du er glad i, slik at man også kan planlegge for en helkveld sammen. 

Her er noen teaterstykker som vi skal få med oss. 

Gavekort 

Et gavekort er alltid en sikker vinner når det gjelder gaver til «den som har alt». Vi elsker å både gi og få gavekort på for eksempel spaopphold (The Well er perfekt), eller på interiør. 

Tøfler 

Tøfler er en klassiker under juletreet, men disse fra Flattered er litt annerledes enn de «klassiske» ulltøflene. Med disse på beina holder du deg varm inne, samtidig som du ser chic ut i ballerina.lignende tøfler. 

Ballerinatøfler

Nina Suede fra Flattered, kr 1395. 

Les også: 8 julegavesett vi ønsker oss i år. 

Powered by Labrador CMS