kultur

Fem fine julefilmer du kan se på Netflix 

Beste julefilm 2023

Trenger du noe koselig å se på i forjulstida? Da kan vi anbefale disse fem julefilmene! 

Publisert

Noe av det koseligste med førjulstida, er å tenne masse lys, lage seg en kopp med gløgg og kose seg under teppet i julepysjen mens man ser en koselig julefilm på TVen. Men det ermange å velge mellom, så vi har funnet frem til fem julefilmer det faktisk er verdt å se på. Noen klassikere og noen helt nye... 

Fem koselige julefilmer på Netflix

Familieforvekslingen

Det blir kaotiske førjulstider for en familie når en sjelden kosmisk hendelse gjør at foreldrene bytter kropp med tenåringsbarna sine. Med Jennifer Garner og Ed Helms i hovedrollene. 

Se filmen her. 

The Holiday 

Denne romantiske julefilmen med Cameron Diaz, Kate Winslet og Jude Law er en stor julefavoritt! 

Filmtrailerklipper Amanda fra Los Angeles og journalist Iris fra London byttelåner hus i julen for å komme seg vekk fra trøbbel på kjærlighetsfronten. 

Se filmen her. 

Verdens beste jul 

Skjebnen fører familiene til Charlotte og Jackie sammen til jul, og Charlotte bestemmer seg for å vise at livet til hennes gamle venn er for godt til å være sant. Med Heather Graham, Brandy Norwood ogJason Biggs i hovedrollene. 

Se filmen her. 

Juledagboken 

En forfatter rydder ut av barndomshjemmet i julen, og treffer en kvinne på leting etter sin biologiske mor. Kan en gammel dagbok åpne fortiden – og hjertene deres? 

Se filmen her. 

Love Actually

Blir det jul uten Love Actually? Vi mener nei, og endelig er en av våre store julefavoritter tilgjengelig på Netflix. Denne fantastisk søte klassikeren er et absolutt must å se i førjulstida. Med blant annet Hugh Grant, Keira Knightley og Colin Firth i hovedrollene. 

Du finner filmen her. 

Flere julefilm-anbefalinger på ELLE.no: 

Julefilmene som ga oss julestemning i 2022

Topp 50: De beste julefilmene

De beste julefilmene

Powered by Labrador CMS