Dette shopper du på salget

Foto: ImaxTree.

Å handle på salg er en kunst. Det er lett å miste hodet helt i de gode tilbudene og ende opp med noe du aldri kommer til å bruke, selv om det var på salg!

Publisert Sist oppdatert

Shopping på salg: Salget er her igjen, og det er lett å bli revet med av blinkende salgsskilt og tilsynelatende vanvittig gode priser når det er salg.

Men, det er visse ting det er like greit å la ligge i tilbudskurven, mens andre ting er verdt å ta en aldri så liten slåsskamp over når man shopper på salg.

Vi lærer deg salgstriksene og viser deg hvilke plagg du bør satse på dette januarsalget.

Les også: Dette ønsker vi oss fra januarsalget!

SHOPPING PÅ SALG: SLIK SHOPPER DU SMART

Alt med ruter: rutene holder seg i motebildet også neste vår, så skjørt, skjorter og trench-coats i ruter er en god investering. Ruter er en trend som er relativt evigvarende i motebildet, og derfor trygt å shoppe på salg.

Kvalitet: tenk deg om to ganger før du kjøper tre bluser for prisen av to i polyester. Hvor fint vil plagget være om ett eller to år? Klassiske plagg er alltid en vinner, men da bør kvaliteten også være der. Sjekk lappen på plagget, varer i bomull, silke, ull og kasjmir er supre investeringer.

Skinn: skinn er gjerne dyrt, og det er naturligvis fordi det er en eksklusiv vare. På salg kan du spare mye på å legge litt ekstra penger i gode materialer. 70-tallstrenden som regjerer vårens trendbilde blir et par hakk vassere med statement-plagg i skinn – så kjoler, jakker og sko i skinn er et godt kjøp. Bra skinn holder seg godt, og blir bare finere med årene. Er du på jakt etter den ultimate skinnjakken, er salg genialt. Her kan du virkelig gjøre et kupp.

Dongeri: Dongerijakker og bukser er sikre investeringer når det kommer til shopping på salg. Våren preges ofte av mye blå dongeri, så det er også et sikkert kjøp. Vær på utkikk etter favorittjeansene dine, er du heldig så kommer de på salg og du kan hamstre.

Detaljer: Bluser med skulderputer, fjærdetaljer på alt fra bukser til vesker og sko, off the shoulder-snitt, dyreprint, mønstrede kjoler med lange ermer og korte jakker blir det mye å se av til våren, og er salgskupp du gjerne kan gjøre. Mønster, og spesielt blomstermønstre, er fine å ta med seg inn i våren.

Farger: Denne våren er det farger som gjelder. Vi snakker rosa, oransje, hvitt, sølv, azur-blått, gult og brunt for å nevne noen.

Kåper: Salget begynner mens været fortsatt er kaldt og surt, så gå på jakt etter yttertøy! En god vinterjakke kan du bruke år etter år og koster gjerne litt. Her bør du se etter klassiske snitt, nøytrale farger og kvalitet. Gjerne ull eller en kåpe i fuskepels, den trenden forsvinner ikke med det første. Kanskje finner du noen av disse lekre kåpene på salg?

Klassikere: Benytt salget og kjøp garderobeklassikere, som en stor sort jobbveske i skinn, den perfekte party clutchen, en lekker trench coat, pumps i nude eller sort, sorte ankelstøvletter i lær, eller en bluse i silke.

MER MOTE FRA ELLE.NO:

Slik kler du deg for fjellet i vinter

Nå er det iøynefallende strømpebukser som gjelder

Powered by Labrador CMS