Mote

13. desember, 2018

På med partystrømpebuksene!

8 partystrømpebukser du bare må se.

Fine strømpebukser: I desember har vi lyst til å kle oss i lekre paljettkjoler og metalliske skjørt, vi vil ha på oss stilige partysko og glitre om kapp med julestjerna i bling-bling-smykker. Men det faktum at det er minusgrader og snø ute, kan by en utfordring eller to…

Strømpebuksa kan derfor fort bli en reddende engel. Men hvor tykk skal den være? Har man lov til å gå for brune strømpebukser til kjolen eller ikke? Og hva passer til hva? Her får du den fullstendige oversikten over fine strømpebukser til festen.

Kan man ha brun strømpebukse til kjole?

En kjapp diskusjonsrunde her i ELLE-redaksjonen og vi har kommet frem til følgende: Det er lov med brune strømpebukser til kjolen, så lenge de matcher din egen hudtone. Et antrekk kan fort se billig ut, om du kommer i for brune strømpebukser. Men merker som Wolford har mange lekre varianter som er med på å gjøre antrekket mer luksuriøst. Meghan Markle er et eksempel på en som klarer å rocke de brune strømpebuksene!

Til fest kan det være lekkert å gå for en strømpebukse som er litt mer gjennomsiktig, 15-40 Denier er å anbefale. En strømpebukse med 100 Denier kan passe til et mer hverdagslig bruk. Og de strømpebuksene som er litt mer shiny i materialet, føles mer pyntet ut.

Denier er altså det DEN er forkortelsen for på strømpebuksepakken.

Les også: Farget bodylotions gir deg plettfrie bein i en fei

Fine strømpebukser til fest

Fin strømpebukse

Røde nettingstrømper fra H&M, kr 49.

Gå for et par røde nettingstrømpebukser til en rød kjole eller et sølvskjørt for å få en litt mer edgy vri på juleantrekket. Kombiner med et par lekre hæler. Tenk 90-talls å gå for et par høye hæler med stropper. Det er bare kult om tåa på strømpebuksen vises!

Fin strømpebukse

Strømpebukser fra Wolford via Asos, kr 487.

Strømpebukse med sorte prikker fra Zara, kr 129.

Fin strømpebukse

Rosa og burgunderrøde strømpebukser fra Oroblu, kr 199.

Fargerike strømpebukser er i vinden som aldri før. Gjør som den danske influenceren Emeli Sindlev og gå for lekne strømpebukser som matcher antrekket. Superlekkert med et par lekre pumps til.

Fin strømpebukse

Strømpebukser fra Saks Potts, kr 678.

Disse mønstrede strømpebuksene har blitt en sosiale medier-hit etter at de ble gitt bort til alle under Saks Potts sitt moteshow i København i august. Disse kan du lekkert style til alt fra sneakers til party-hæler.

Fin strømpebukse

Nettingstrømpebukse fra H&M, kr 99.

Netting har vært i motebildet en stund nå og det er fortsatt like kult. Netting gir en kul kontrast til antrekket ditt enten om den vises som en liten detalj under buksa eller til et skjørt eller en kjole.

Fine strømpebukser

Strømpebukse fra Wolford, ca pris kr 2000.

Med glitrende strømpebukser blir du garantert festens midtpunkt. Style en sort kjole med disse, og du blir alt annet enn kjedelig!

Mer party:

Festsminken du får til selv

10 øredobber til festen

Julekjolene vi ønsker oss

Dress til fest

Alt du må vite om selvbruning til festen

Festskoene som gjør deg til julebordet dronning

 

Relatert