Kjøp nå!

5 perfekte dongerijakker

Her er våre favoritter.

Dongerijakker passer til alt og denne sesongen er det en av de mest trendy jakkene du kan gå i.

Det er simpelthen umulig å ikke forelske seg i dongerijakken denne våren. Du kan gå for lag på lag med både jakke og bukse i dongeri, men hvis du synes at det blir for mye kan du velge bare jakken, som er like fin til bukser med en kul t-skjorte eller skjorte til, som til en kjole. På kaldere dager kan du ha en deilig strikkegenser under jakken og på festival kan du knyte den rundt livet hvis det blir for varmt.

dongerijakker 2018
Foto: Imaxtree


Alt om vårmoten: Husk å meld deg på nyhetsbrevet vårt! 

Denne sesongen kommer dongerijakkene i mange forskjellige modeller, farger og vasker. Du må bare finne den som passer deg og din garderobe best.

Øverst på vår ønskeliste står dongerijakken fra Tom Wood. Modellen er litt oversized og den kan justeres i ryggen med den kule spennedetaljen. Blåfargen «nice blue» er bare helt perfekt.

Tips! Prøv jakken i forskjellige størrelser for å få den looken du er ute etter. Ta også en tur innom herreavdelingen for å se etter en mer maskulin modell som er veldig trendy i år. 

SESONGENS FINESTE DONGERIJAKKER

dongerijakke

Fra Tom Wood, 2.799,-

dongerijakke

Fra Lee, 839,-

dongerijakker 2018

Fra COS, 813,-

dongerijakke

Fra Isabel Marant, 8.272,-

dongerijakker

Fra H&M, 499,-

Dongerijakken er en klassiker, som trenchcoaten, og det kan hende du ikke trenger å dra lenger enn i klesskapet til mamma eller pappa for å finne den perfekte. Som du ser kommer den både i lange og korte modeller og med- og uten detaljer som broderier i skikkelig bohemsk stil – perfekt for sommerens mange festivaler. Du kan også dekorere jakken med strykemerker eller andre rocka detaljer.

Det blir ikke mer vår enn med dongerijakke og sneakers!

Mer vårmote: 

Alt om vårens jakketrender

Ny it-skjorte fra Gucci