Janka i miljøvennlig og stilig mote

Moteblogger og programleder Janka Polliani viser deg sine favoritter og stylingtips fra Kappahls trendkolleksjon.

Publisert Sist oppdatert

Kjole over jeans, pologenser til tunika, skjorte under kjoler – det finnes mange vrier og vendinger for å gjøre påkledning i det mørke og kalde halvåret trendy, spennende og stilig. Moteblogger Janka Polliani er en ener i å mikse mønstre, og tester gjerne ut spennende kombinasjoner, uvante snitt og lag på lag.

Hos Kappahl står mote og bærekraft i høysetet i høstens trendkolleksjon Limited Edition. Stikkord for kolleksjonen er volum, volanger, stjerner og galakser. Trendfaktoren er høy. Limited Edition er skapt for flere anledninger, og best av alt - du er miljøvennlig til dem alle.

Verdensrommet er inspirasjon for kolleksjonen, og flere plagg har digitale trykk på seg. Volanger, plissé og puffermer er feminine designelement som funker godt i kombinasjon med volum og sterke silhuetter. Limited Edition kan mikses og matches om hverandre, og her tipser Janka deg om hvordan du kan kombinere kolleksjonen.

Shop Limited Edition fra KappAhl her.

Du får en kul og klassisk look med skjorte under en tynn strikket genser. Regelen om at blått ikke kan styles med svart er det bare å kaste fra seg, for de gir liv og dybde til hverandre. Et par øredobber og enkelt oppsatt hår fungerer perfekt til Jankas antrekk.

Det er tid for party! En enkel kjole blir mer spennende når Janka bruker en bluse under med matchende hvite boots. Iøynefallende pynt i ørene er et muntert fargeinnslag, og setter prikken over i’en på sesongens festantrekk.

Oversizede skjorter er en sterk tendens i høst. Det samme er særegne detaljer, som maljen på skjorteermet. Kjør opp den voluminøse looken og miks en slik skjorte med et par løse dressbukser. Resultatet er stilrent, komfortabelt og rått.

Jankas stil veksler ut fra humøret, slik det gjerne er for oss alle. Farger er som oftest et element i antrekkene hennes, og en mørk base blir et par hakk råere med en kontrastfarge. Ikke vær redd for å teste ut farger. Dette antrekket med et par røde slingbacks passer de aller fleste anledninger – du skiller deg ut på fest, du er ekstra rå på kontoret og du kan kose deg og være komfortabel ut i de sene nattetimer med vennegjengen.

Volanger er en designvri som umiddelbart gir et antrekk et feminint og elegant uttrykk. Volangene går igjen i kjolens ermer – og du trår ikke feil i høstens trendbilde med ermer som gir det lille ekstra til et antrekk. Røde lepper og en søt sløyfedetalj på pumpsene er en fin kontrast til den marineblå kjolen. Strassøredobber, og gjerne store varianter, er perfekt til sesongens fester.

Mange pakker vekk kjoler og tunikaer nå sommermånedene er over. Det er det overhodet ingen grunn til. Her viser Janka hvordan lag på lag enkelt gjør at kjoler passer ypperlig på vinteren. Det mørkeblå galaksemønsteret i kjolen er flott og moderne til dressbukser og pologenser. Elegant og avslappet på én og samme gang.

Det finnes enda flere plagg i kolleksjonen, og vi håper du lar deg inspirere til å teste ut nye stylinger med KappAhls bærekraftige Limited Edition-kolleksjon.

Se hele kolleksjonen her.

Powered by Labrador CMS