7 stiler du bør prøve i 2019

Kleskrise? La deg inspirere av disse antrekkskombinasjonene.

Publisert Sist oppdatert

Trender 2019: Trenger du inspirasjon til hvordan du skal kle deg? Vi har tatt en kikk på noen av de største trendene for våren 2019.

Trender 2019: Disse må du teste i året som kommer

1. Trenchcoat-uniformen

Trenchcoaten er en tidløs klassiker alle bør ha i garderoben sin, i tillegg er den supertrendy denne sesongen, og noe alle de store merkene har i sine vårkolleksjoner. Style den med et par slitte jeans, ankelstøvletter, en hvit skjorte, en statement-veske og gullsmykker.

2. Miks og match ulike dyreprint sammen

Dyreprint er alltid en innertier. Og hvor kult er det ikke å style leopardmønster med slangeskinn? Gå for en kjole i leopardmønster og et par støvletter i slangeskinn.

3. Beige toner

Jordtonene er tilbake for fullt - alt fra sandfarget til solbrent og beige. Gå gjerne kledd i beige fra topp til tå eller gjør som Tine Andrea har gjort her, stylet beige med hvitt og kaki brunt.

4. Ullgenser og vide dressbukser

En lekker ullgenser kombinert med et par vide dressbukser og et belte midjen, er en trend vi ser mer og mer av. Igjen ser man bruken av ulike naturfarger som lysebrunt, nougat og mosegrønt sammen. Disse buksene fra Celine skulle man gjerne hatt i garderoben, så kult med det ultrabrede beltet i midjen.

5. Veske under armen

Veskene skal helst være store i størrelsen og bæres under armen denne våren. Den kan gjerne være litt posete i stoffet eller i hardt skinn, som denne fra Loewe. Igjen ser vi bruken av naturfarger. Beige og grønt er veldig lekre farger sammen.

6. Dressjakke under frakken

Det har blitt en egen kunstform nærmest å være kreativ med lag på lag med klær. Et kult uttrykk er å ha en dressjakke under frakken. Lag på lag trenden passer perfekt for oss oppe i nord, nå som det er ekstra kaldt ute kan du også putte en dressjakke eller boblejakke under fuskepelsen. Blazeren kan enten stå i kontrast til resten av antrekket eller være ton i ton i ulike beige og bruntoner.

7. Store skuldre

Store skuldre med skulderputer eller volum, gir en dramatisk og edgy look til antrekket. Kult å kombinere en skjorte med skulderputer til et par slitte jeans og noen kule pumps.

Mer mote:

Strikkegensere vi vil ha nå!

Vårens hotteste sneakers

Powered by Labrador CMS