skjønnhet

I baderomshyllen til Alexandra Alejandro 

– Jeg elsker GLØD! 

Publisert Sist oppdatert

Er du nysgerrig på hva andre har i baderomshylla, hvilke produkter de sverger til og hvordan hudpleierutinen ser ut? Da har du kommet til rett sted. ELLE-spalten «I baderomshyllen» tar for seg alt det – og enda mer. Her kan du gjøre det du (helst) ikke skal gjøre når du er på besøk hos noen ... snoke i skap og skuffer. 

Skjønnhetsinfluenceren Alexandra Alejandro er opprinnelig fra California, men har bodd i Norge siden 1989, og lever det travle mammalivet med en sønn på 2,5 år. Hun har alltid vært interessert i hudpleie og skjønnhet, men nå mener hun at interessen har vokst seg til å bli en aldri så liten obsession. Flaks for oss, for denne dama har masse gode tips!

Alexandra har sensitiv hud, perioral dermatitt som er tørr og dehydrert,  så selv om hun er nysgjerrige på nye produtker, er troverdige løsninger enda viktigere enn «trend»-produkter. 

Følg Alexandra på Instagram her: @byalexandraalejandro.

I baderomshyllen til Alexandra

Hvordan ser din hudpleierutine ut? Morgen og kveld. 

– Morgenrutinen er nesten alltid den samme: Rens, toner, pleiende serum som vitamin C, fukt-serum, øyekrem, fuktighetskrem og SPF.

– Kveldsrutinen er mer komplisert, ha ha. Om kvelden bruker jeg mer fokuserte produkter som for eksempel Retinol.

– Jeg starter alltid med en dobbelrens, så fortsetter jeg med toner, og Retinol annenhver kveld. På kvelder jeg ikke bruker Retinol så bruker jeg serum som fokuserer på å styrke og reparere huden. Jeg bruker alltid en øyekrem, en rik fuktighetskrem, ofte en olje eller balm for å «låse» inn fuktighet, eller en næringsrik nattmaske.

På en vanlig hverdag, hvordan ser sminkerutinen ut? 

– Veldig enkel. Jeg elsker en skin tint, litt bronzer, krem-highlighter for en mer naturlig glød og lipgloss. Kanskje mascara og brow gel hvis jeg føler for det.

Datenight eller en fest – hva er din favorittlook? 

– Da liker jeg en bold statement-leppe. Jeg har ganske små øyelokk, så det blir fort mye for meg som ikke er så god på å legge øyeskygge. Derfor elsker jeg heller å sette fokus på leppene. 

Favoritt-beautytrend? Past or present. 

– Jeg elsker GLØD! «Glass skin» AKA «glazed skin». Når man har så tørr hud som meg, så var det helt supert når matt hud ikke var trendy lenger ...

Hvilke produkter går du alltid/ofte tilbake til? 

Biologique Recherche Masque Vernix, Future Cosmetics Beauty Drops nr2 og solkrem. Det finnes mange gode solkremer, men jeg elsker Elixir Nova Drops SPF50, Skinceuticals Advanced Brightening SPF 50 og Ultra Violette Queen Screen.

Har du noen nye obsessions? 

– Hudpleie: Future Cosmetics. Alt jeg har prøvd fra det merket har imponert meg! 

– Sminke: Westman Atelier Baby Cheeks Blush blandet med deres Liquid Super Loaded. Dette gir den fresheste gløden på kinnene, med et kyss av frisk farge.

Hva er det beste skjønnhetstipset du har fått? 

– Vær konsekvent og bruk solkrem hver dag. Uansett vær. 

Har du et hemmelig beauty hack?

– Kjedelig svar, men jeg mener at det finne noe «hack» til bra hudpleie. Vask av deg sminken hver kveld og bruk solkrem hver dag. Vær tålmodig og hvis du sliter veldig med huden, oppsøk hudlege.

– Men sminke kan man leke med mye mer! Det beste sminke «hacket» er å ikke begrense seg selv. Jeg elsker å bruke produkter på ulike måter. Bruk leppestiften som blush, øyenskyggen som leppestift-topper, bronzer elle contour på øynene, bland highlighter i blushen ... Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Dette har gitt meg mye mer frihet.

Les også: De beste solkremene til ansiktet.  

Powered by Labrador CMS