skjønnhet

Høstens beste dufter 

Motehuset Prada har lansert en nydelig duft denne sesongen. Her fra FW24-visningen i Milano.

Elsker du dufter like mye som oss? Vi veksler mellom ulike dufter hele året, men er spesielt glade i å bytte ut de sommerlige duftene når høsten kommer. Her er denne sesongens mest spennende duftlanseringer. 

Publisert Sist oppdatert

Liker du fruktige eller florale dufter – eller kanskje noe som er mer mot vanilje eller musk? Vi har samlet et knippe av denne sesongens dufter som vi elsker akkurat nå, fra noen av verdens aller beste neser. Kanskje du også finner en ny favoritt? 

Høstens mest trendy hårfarger. 

Høstens beste dufter 

Finner du en ny favoritt? 

Braksuksessen til Prada, Paradoxe, kommer nå i en mer «potent» versjon. Paradoxe Intense er en sterkere og dypere versjon enn den originale feminine og florale blomsterduften, med noter av appelsinblomst, amber og musk.

Duftfamilien Libre utvides med denne limited edition-versjonen: L’Absolu Platine. En intens floral og metallisk parfyme som minner om en blanding av sommer og høst – et perfekt tilskudd til denne sesongens duftgarderobe.

I 2002 lanserte CHANEL parfymen Chance, som nå har blitt ikonisk. Over 20 år etter lanseringen av den friske og florale duften, er den nå retolket. Parfymen kombinerer akkorder fra Eau de Parfum og Eau de Toilette, og blir en slags blanding av de to med noter av blant annet sitron, sjasmin og teak.

Dior

Diorrivera fra Dior 40 mL, kr 1390

Diorrivera, en ny La Collection Privée-duft av Francis Kurkdjian,Perfume Creation Director hos Dior, er en blanding av bitter fiken og romantisk rose. Den er en perfekt miks av det fruktige og florale, og tar med seg den friske sommeren inn i den mørkere høsten.

Denne limited edition-duften fra Valentino, er den perfekte kombinasjonen av edgyness og motehusets sterke arv. Parfymen er en versjon av den originale Born in Roma-klassikeren og selve flakongen er nærmest verdt kjøpet i seg selv – Barbie-feberen har ikke roet seg helt enda.

 Er du glad i vanilje, så er den nye duften Vanilla Powder fra Matiere Premiere nesten et obligatorisk tilskudd til samlingen. Den rike duften gir assosiasjoner til en slags lett pudret vaniljestang, og er nærmest avhengighetsskapende. 

3 dufter som er perfekte til bruden. 

Powered by Labrador CMS