skjønnhet

3 dufter til bruden 

Publisert

En god bryllupsparfyme kan virke beroligende gjennom bryllupet, og senere bringer den fram gode minner fra den glade dagen. Hvordan skal man så finne den perfekte duften? 

Velg en som får deg til å føle deg flott! Det kan være din signaturparfyme, en ny duft eller til og med en kombinasjon av flere dufter. Du kan alltid oppsøke profesjonelle for hjelp, for eksempel hos et parfymeri. 

En vei å gå er å prøve å finne en symbolsk duft: peon for hell og lykke, kaprifol for lojalitet og evig kjærlighet, appelsinblomst for nygift gledesrus … 

Har du allerede valgt deg en duft? La også gjestene få nyte den ved å parfymere lokalet. 

Til sjuende og sist vil det å ha en bryllupsduft skape en spesiell atmosfære, det vil berolige deg, men vil også senere kunne ta deg og gjestene tilbake til den fine dagen. Det er et kinesisk ordtak som sier «se en ting, tenk på en person». 

Men en lukt kan være mye mer kraftfull enn synet. Instituttet, forsknings- og utdanningsavdelingen til Fragrance Foundation indikerer at mens den visuelle hukommelsen av bilder avtar omtrent 50 prosent etter tre måneder, kan mennesker huske lukter med 65 prosent nøyaktighet etter et helt år! 

Hvordan finne den perfekte duften? Velg en som får deg til å føle deg bra!  Her er 3 forslag. 

3 dufter til brud:

Denne duftforsterkeren kan enten brukes alene eller blandes med andre dufter. Har du for eksempel en duft som du er litt lei av, er denne perfekt å spraye over. Denne er helt super å bruke i bryllup, for å gi nytt liv til dufter som du allerede har. 

Den nyeste Black Opium-duften til YSL er en dypere versjon av den originale – enda mer sensuell og spennende, med noter av svart kaffe, hvite blomster og patsjuli.

Paris Paris fra Chanel er en favoritt i ELLE-redaksjonen. Denne dufter av «treaktig-blomsterduft inspirert av uformell parisisk eleganse», og er den perfekte parfymen til bruden.  

Skjønnhetspraten med Tom Pecheux. 

Powered by Labrador CMS