Arkiv

3. mars, 2021

Dagens Horoskop: Onsdag 3. mars

Slik blir din onsdag.

Væren 21/3 – 19/4
Onsdag blir en tøff dag, og du er litt for sliten til å takle alle aktivitetene du planlegger. Ettermiddagen handler om å lytte og lære, noe du ikke har så mye tålmodighet til akkurat nå. Du blir rastløs av å sitte stille.

Tyren 20/4 – 20/5
Du har mye å gjøre gjøre i dag, og tiden flyr. Du har det gøy og ler mye, enten du har fri eller jobber. På ettermiddagen støter du på en person du har tenkt mye på i det siste. Noen ganger overrasker virkelig skjebnen deg. 

Tvillingene 21/5 – 20/6
Dagen handler om angrep og forsvar. Du føler deg angrepet av en kollega eller bekjent og du går du i forsvarsmodus med en gang. Vennen eller kollegaen mener at du overreagerer da du blir enda mer opprørt. Det blir en vanskelig diskusjon.

Krepsen 21/6 – 22/7
Dagen handler om å være litt forsiktig med å si ting til sensitive mennesker. Akkurat nå prøver du å uttrykke deg på riktig måte, og i dette tilfellet kan det skade mer enn å hjelpe. Din venn er ikke mottakelig for kritikk, han trenger støtte og oppmuntring i stedet.

Løven 23/7 – 22/8
Du er ganske flørtende i dag, og det kan vekke sjalusi hvis du har en partner. Vårfølelsene i deg gjør deg ekstra sosial. Hvis du er borte denne uken, kan du ikke unngå å ta kontakt med nye mennesker. Du har behov for variasjon i livet ditt.

Jomfruen 23/8 – 22/9
Noen er litt sjalu på suksessen din akkurat nå, og det er en risiko for at noen snakker bak ryggen din. Vær oppmerksom på blikk – dette er noe som kan bli verre hvis du ikke lykkes å få bukt med det i tide.

Vekten 23/9 – 22/10
Det blir en interessant og variert onsdag hvor du har tid til mange aktiviteter både inne og ute. Du anstrenger deg virkelig for å ha det litt ekstra gøy. Du føler at du trenger det fordi det får deg tenke på alt annet enn hverdagslige problemer.

Skorpionen 23/10 – 21/11
Dagen handler om å si både ja og nei samtidig. Vennen din vil ha en melding du ikke føler deg klar til å sende og så prøver du rett og slett å være litt vag i svarene dine. 

Skytten 22/11 – 21/12
Du er ganske rastløs i dag, og dette gjenspeiles ikke minst i humøret ditt som ikke er på sitt beste. Det beste du kan gjøre er å prøve å være aktiv, men spørsmålet er om du har viljen og lysten til å finne på noe. Du foretrekker å få «servert» en aktivitet.

Steinbukken 22/12 – 19/1
Dagen handler om kortsiktige og langsiktige mål. Det er lenge siden du var så motivert som du er nå, og ingenting kan hindre deg i å gi alt du har. En mentor eller leder vil bli imponert over hvor hardt du jobber. Kvelden er full av overraskelser. 

Vannmannen 20/1 – 18/2
Det er lett å si at du ikke skal blande deg, men når det kommer til stykket, blir du fortsatt involvert. Du føler både en plikt og et ansvar til å ikke bare se på når det står på som verst. På ettermiddagen venter morsomme nyheter.

Fiskene 19/2 – 20/3
Du ser en person i det fjerne i dag, og det vekker et skred av følelser i deg. Du skjønner at du slett ikke er like likegyldig som du trodde du var. Om dette er en positiv eller negativ oppdagelse avhenger av om du er singel eller ikke.

Relatert