Holzweiler lanserer sko

Det norske klesmerket kommer endelig med egen skokolleksjon!

Publisert Sist oppdatert

Holzweiler gjør det stort i både inn- og utland for tiden, og nytt for det norske klesmerket er at de nå kommer med egen skokolleksjon.

Nå har de lansert to sneakers-modeller, Stovner og Jar.

Sneakersene er unisex og kommer i fargene hvitt, blått, beige og sort.

Holzweiler-sko

– "Vi begynte å utvikle den første Holzweiler-skoen i 2017, det viktigste for oss da vi skulle skape vår første skomodell var å utvikle vår egen såle. Vi ønsket å skape en såle som vi kunne leve med lenge, noe som ville være lett identifiserbart og gjenkjennelig", skriver Susanne Holzweiler i en pressemelding.

Skokolleksjonen fra Holzweiler har flere skjulte detaljer, som for eksempel undersålen som er formet etter deres Tableau-mønster, et mønster du kan se i Holzweilers ikoniske skjerf.

For den kommende sesongen presenterer Holzweiler sine skomodeller Jar og Stovner, oppkalt etter t-banestoppene i Oslo og Bærum.

Sneakersene er moderne, men tidløse.

– "Vi ønsket å lage en joggesko som er chunky, men samtidig smal i silhouetten. Vi elsker chunky store sneakers, men føler det er et skifte på gang, og ønsket å gjøre noe som bevarer litt av det chunky, men allikevel er tidløs og smal”.

Skoene bærer elementer, trykk og tekstiler fra Holzweilers sommerkolleksjon.

– "Vi ønsker at skokolleksjonen skal fullføre Holzweiler-looken, både for oss selv og mannen i gata," forklarer Susanne Holzweiler.

Skoene pusher merkets sterke bærekraftige identitet fremover ved å bruke reststoffer fra kleskolleksjonen i de kommende skomodellene.

– "Vi bruker tekstiler fra kolleksjonen i tillegg til skinn. Dette for å kunne bruke leftover materiale fra klesproduksjonen vår i skoene. Så i første kolleksjon bruker vi sort denim med kontrast stitching, og et rutete stoff vi har i en blazer og bukse, samt sort og hvitt skinn", forteller Duy Dinh Ngo, designer for Holzweiler i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS