Barnebarn som ser prikk like ut som sine berømte besteforeldre

Elvis Presley og barnebarnet Riley Keough. Foto: Getty Images

Noen ganger er det helt åpenbart at de gode genene arves nedover i generasjonene.

Publisert Sist oppdatert

Her er syv kjendisbarnebarn som er klin like sin berømte bestemor eller bestefar.

Steve McQueen og barnebarnet Steven R. McQueen. Foto: Getty Images

Steve McQueen var en av 60- og 70-tallets mest ikoniske mannlige skuespillere, og ble superkjendis med filmer som Bullit, The Getaway og The Magnificent Seven.

Barnebarnet Steven R. McQueen har ikke bare arvet navnet og det lure smilet, han har også begitt seg ut i en skuespillerkarriere med roller i TV-serier som The Vampire Diaries og Chicago Fire.

Fun fact: Steven er også tremenning med Enrique Iglesias.

Tippie Hedren og barnebarnet Stella Banderas. Foto: Getty Images

Tippie Hedren jobbet som modell da hun ble oppdaget av Alfred Hitchcock og fikk hovedrollen i to av hans store filmer, Birds og Marnie.

Hun fortsatte skuespillerkarrieren med stor suksess og har spilt i over 80 filmer og TV-serier helt fram til i dag.

Hennes datter, Melanie Griffith, er også kjent skuespiller, og hennes datterdatter Dakota Johnson er kjent fra blant annet Fifty Shades of Grey-filmene.

Hennes andre datterdatter, Stella Banderas (datter av nevnte Melanie og Antonio Banderas) ser ut til å ville gå i samme fotspor som resten av sin berømte familie, og har sannelig arvet sin bestemors yndige ansikt.

Grace Kelly og barnebarnet Charlotte Casiraghi. Foto: Getty Images

Grace Kelly var den smellvakre Hollywood-prinsessen som kapret den virkelige prinsen, fyrst Rainier av Monaco, og sammen fikk de tre barn, Caroline, Albert og Stéphanie, hvis liv har vært fulle av skandaler og tragedier.

Grace omkom i en tragisk bilulykke i 1982, mens hennes yngste datter Stéphanie berget livet.

Hennes eldste datter, Caroline, mistet ektemannen Stefano Casiraghi i en racerbåtulykke i 1990, men de rakk å få tre barn sammen; Andrea, Pierre og Charlotte.

Graces datterdatter Charlotte har så definitivt arvet sin bestemors Hollywood-smil og stilsans, og er ofte å se på første rad under moteukene.

Gregory Peck og barnebarnet Ethan Peck. Foto: Getty Images

Gregory Peck var en av Hollywoods største stjerner fra 40-tallet helt fram til pensjonisttilværelsen på 90-tallet, og han vant Oscar for sin rolletolkning av Atticus Finch i den ikoniske filmen To Kill a Mockingbird i 1962.

Hans barnebarn, Ethan Peck, er ganske så kliss lik sin berømte bestefar, og har også funnet veien inn i Hollywood med roller i blant annet 10 Things I Hate About You og That 70s Show.

Debbie Reynolds og barnebarnet Billie Lourd. Foto: Getty Images

Debbie Reynolds hadde en lang og vellykket karriere i Hollywood med utallige musikaler, filmer, teaterstykker og sitt eget TV-show.

Datteren hennes, Carrie Fischer, var en kjent skribent og Hollywood-kritiker i tillegg til skuespiller, med den ikoniske rollen som prinsesse Leia i Star Wars-filmene som den mest kjente.

Både Reynolds og Fischer døde i fjor med kun én dags mellomrom, og barnebarnet Billie Lourd kom naturlig nok i søkelyset i kjølvannet av dette.

Hun er ganske så lik sin berømte bestemor, og er også skuespiller, med roller i de to nyeste Star Wars-filmene.

Elizabeth Taylor og barnebarnet Quinn Tivey. Foto: Getty Images

Elizabeth Taylor trenger vel ingen introduksjon – hun var rett og slett Hollywood royalty så lenge hun levde, og spilte ikoniske roller i filmer som Cleopatra, Giganten, Who's Afraid of Virgina Woolf?, Cat On A Hot Tin Roof og Suddenly, Last Summer, som hun vant Oscar for.

Hun var gift hele syv (!) ganger, og fikk fire barn.

Hennes barnebarn, Quinn Tivey, har arvet de isblå øynene og høye kinnbeina, og drifter bestemorens veldedige organisasjon, The Elizabeth Taylor AIDS Foundation.

(Not so) fun fact: Quinns bestefar, Mike Todd, var den eneste av Taylors ektemenn som hun ikke skilte seg fra – han døde i en flyulykke.

Elvis Presley og barnebarnet Riley Keough. Foto: Getty Images

Elvis Presley kan vi vel si var verdens første megastjerne – både som skuespiller og musiker. Hans arv, og ikke minst stålgrå øyne og vakre ansiktstrekk, lever videre i barnebarnet Riley Keough, som gjør kometkarriere i Hollywood for tiden.

Bare i år kommer hun i syv forskjellige filmer, og hun har fått svært gode kritikker for rolletolkningene sine, og spesielt for rollen i TV-serien The Girlfriend Experience.

Fun fact: Hun hadde en periode Michael Jackson som stefar.

Powered by Labrador CMS