Annonse

Om du enda ikke har gått til innkjøp av sesongens badetøy, eller bare er på utkikk etter nok en favoritt til samlingen din, er dette noe for deg. Undertøy- og badetøymerket Freya Lingerie byr nemlig på sommerens råeste bademote.

Merket lager flatterende og fargesterke bikinier og badedrakter med en trendy tvist det er umulig å ikke falle pladask for. Materialet er både behagelig og elastisk, fasongene er designet for å passe alle kroppsformer og prisene er budsjettvennlig.

Årets kolleksjon byr på alt fra psykedeliske blomsterprint i blå og rosa neonfarger til transparente og sarte blonder i mesh-stoff.

Under har vi plukket ut et par av våre største favoritter fra Freya Lingerie.

Hvis du klikker HER akkurat NÅ kan du bli med i konkurransen der du har mulighet til å vinne et helt bikinisett fra Freya.

HOT PINK

Denne modellen fra den såkalte «The Sundance»-kolleksjonen tilbyr blant annet en rosa drøm av en bikini. Snittet er flatterende og fargen superfresh! Cup-designet gir godt med støtte, og sitter som støpt.

Bikinitopp, kr 573, underdel, kr 357. 

MØNSTERMAGI

«Mamba»-bikinien er preget av et abstrakt dyrisk print i slangeskinn, i fargesterke og elektriske nyanser.

Bikinitopp med mønster, kr 639, bikiniunderdel i mønster, kr 324. 

SJAKK MATT

Bikini-modellen «Making Waves» må være sesongens fineste statement-bikini med sitt monokrome og tidsriktige sikksakk-mønster.

Tips! Mønsteret finner du også på en maxikjole i behagelig jersey-stoff. Gå gjerne all in med både bikini og kjole i det fine statement-mønsteret, og du tar straks strandlooken til et nytt nivå.

Bikinitopp, kr 639, underdel, kr 291. Maxikjole, kr 822.  

BOTANISKE VIBBER

Vi digger denne jungel-looken med eksotisk print og frodige, botaniske vibber som er helt i tråd med sommerens sterkeste bademote-trender. Bikinien Electro Beach har, som alt Freya-badetøy, en utrolig flatterende passform.

Bikinitopp, kr 540, underdel kr 291. 

Annonse: Artikkelen er skrevet av ELLE Creative Lab i samarbeid med Freya Lingerie. 

Relatert

Ukas ønskeliste

Dette ønsker vi oss nå!
Blazer

Høstfavoritt: Blazeren

Blazeren er et absolutt må-ha i høstgarderoben!

Stjernespekket catwalk hos BOSS under Milan Fashion Week

Se bildene fra den stjernespekkede BOSS-visningen i Milano!