Nå har Henrik Thodesen blitt Über-sjåfør

Foto: Rune Bendiksen

Her forteller han om sine siste opp- og nedturer, om sist han danset – og hva han ler av på Instagram.

Publisert Sist oppdatert

Sjarmøren og moromannen HENRIK THODESEN er i disse dager å se som Über- sjåfør i TV- serien Henrik Uber Alles på TV3, som har fått gode kritikker. Her forteller han om sine siste opp- og nedturer, om sist han danset– og hva han ler av på Instagram.

HVA VAR DET SISTE . . .

Klesplagget du kjøpte?

Seriøst så var det sokker, men det gidder jeg ikke svare. Det siste før det var en jakke fra Wacay.

Skjønnhetsproduktet du kjøpte?

Hvis parfyme er et skjønnhetsprodukt så var det Yves Saint Laurent L’Homme. Jeg føler det er et skjønnhetsprodukt. Jeg føler meg skjønn når jeg bruker den.

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag?

Satt i et telefonmøte i en time med svært dårlig lyd. Jeg var på sånn speaker i møterommet, vet du, hvor man egentlig ikke får med seg noen ting og må spørre om alt på e-post etterpå uansett, så man lurer jo egentlig på hvorfor folk driver med dette i det hele tatt.

Bildet du likte på Instagram?

Et dumt bilde av et skilt hvor det sto «People write congrats because they can’t spell congrajlashins». Jeg lo. Jeg ler av teite ting.

Du googlet?

Jeg googlet «trouble left right» fordi jeg lurte på hvorfor noen mennesker (blant annet en del jeg kjenner) aldri lærer seg forskjell på høyre og venstre. Syns det er veldig rart siden det er noe man forholder seg til nesten daglig hele livet.

HVA VAR DEN SISTE . . .

Sangen du hørte på?

Rock Creek Park med The Blackbyrds. Usikker på om dette var akkurat siste, men jeg hørte på en funk spilleliste i går, og det var i hvert fall en av dem.

Filmen du så?

A Star is Born. Hadde ingen forventninger da jeg ble tatt med av et vennepar. Mulig jeg rett og slett ble litt motvillig med på å se en film med Lady Gaga, men ble rett og slett sjukt imponert av henne og den filmen.

Boka du leste?

Dean Burnetts The Idiot Brain. En bok om hjernen, hvordan den fungerer og hvorfor den noen ganger oppfører seg så teit som den gjør. Ganske morsomt forklart av en hjerneforsker.

Sms-en du mottok?

«Du, bare glem det, har snakket med mamma. Hilde hjelper til!» Søsteren min flytter og lurte på om jeg kunne hente noe for henne fra et lager. Før jeg hadde svart hadde hun snakket med mamma og funnet ut at jeg skulle til Bergen den dagen, så Hilde, som den hjelpsomme venninnen hun er, steppet inn. Deilig når ting løser seg av seg selv.

Sms-en du sendte?

«Klatring på dagtid i dag, eller?» Ikke fått svar enda, så vi får se hva det blir til.

Hva var din siste...

Drink?

Jeg hørte med en venn, og han mente det var en Fernet.

Opptur?

Det må bli da jeg gikk topptur i Rondane til Rondeslottet i sommer (pun intended).

Nedtur?

Jeg fikk sjukt vondt i kneet av å gå ned. En uke med betennelse, og jeg følte på at jeg var blitt mye eldre.

Moteopplevelse?

Hver gang jeg er hjemme hos Sigrid Bonde Tusvik, så er det et lite moteshow hvor Martin (samboeren til Sigrid) viser fram sine siste innkjøp fra Balenciaga som alle ler av.

Reise?

Det var til Trondheim. Ikke veldig spennende, men jeg spiste på Credo, som var veldig spennende. En av Norges beste restauranter, rett og slett.

NÅR VAR SIST DU...

Dansa?

Hjemme i stua til en venninne. Det var bare oss to, og vi hørte på musikaler og sang mye. Jeg prøvde å gjenskape Cell Block Tango fra Chicago og danset med en stol. Glad ingen andre så det, rett og slett.

Gråt?

Det var da jeg så dokumentaren Meru sist søndag. Mulig det var litt forsterket av at jeg hadde vært på fest dagen før.

Sang karaoke?

Det var på wrapfest (siste opptaksdag) av Henrik Uber Alles. Hele crewet var på Syng på tampen av kvelden.

HVEM VAR DEN SISTE . . .

Du snakka med på telefonen?

André Jerman. Jeg ringte ham for å takke for et postkort han sendte fra New York. Orket ikke å skrive tilbake.

Les hele intervjuet med Gunhild og Petter Stordalen!

Powered by Labrador CMS