Helgens ønskeliste

Foto: Instagram @fakerstrom og produsentene

Denne helgen vil vi kle oss i striper!

Publisert Sist oppdatert

Hallo fredag og "Helgens ønskeliste"!

Flere enn meg som synes ukene flyr om dagen? Høsten går alltid fort og midt i kaoset, hva er vel bedre enn noen shoppingtips til høstgarderoben?

Det er ofte vi spotter inspirasjon på Instagram og denne helgen har vi blitt inspirert av stilen til svenske Felicia Fakerstrom. Stilen hennes er klassisk og chic, og hennes looks inspirerer alltid. Stripete bukser (som Pernille Teisbaek gav oss en hang-up på nå nylig) er i vinden om dagen og vi ønsker å style de som Fakerstrom til hvite, litt oversized skjorter, ballerinas og et klassisk, sort belte i midjen – jeg elsker den stilen.

På en regnværsdag (som vi kan forberede oss til denne helgen) er det like kult å style looken til gummistøvler fra Holzweiler.

Foto: Instagram @fakerstrom

Drømmer man fortsatt om å kle seg i kjoler kan man fortsatt det, hvor en strikkekjoler det perfekte alternativet. Denne helgen har vi en lekker strikkekjole fra Lisa Yang i "Helgens ønskeliste" og vi vil style den til gummistøvler på vei til café på lørdag og en klassiker fra Marni. I vesken har vi med oss en favoritt-leppestift fra Lancôme.

Nyt helgen og lad batteriene alle sammen!

Sjekk ut ukens ønskeliste for freshe dresser!

Helgens ønskeliste

Veske fra Marni, kr 20 399 (annonse).

Hvit skjorte fra Hunkydory, kr 1599 (annonse).

Stripete bukser fra Zara, kr 379.

Belte fra Arket, kr 390 (annonse).

Flats fra Manolo Blahnik/Net a porter, kr 6811.

Strikkekjole fra Lisa Yang, 3799 (annonse).

Gummistøvler fra Holzweiler, kr 2199 (annonse).

Leppestift fra Lancome, kr 350 (annonse).

Powered by Labrador CMS