Tips til helgekosen i høst

Sommeren er definitivt over og ELLE-blogger Cecilie Mevatne gir deg sine beste tips til helgekosen.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren er over og selv om jeg for øyeblikket er på andre siden av kloden vet jeg at høstløvet faller i Norge, og kveldene er mørkere og kjøligere i kontrast til tropevarmen som herjet i sommer.

Men etter en hektisk sommer med mye fest og moro, og farting kan det være litt digg å roe litt ned i helgene. Her er mine 7 tips for rolige helger i høst:

  1. Noen ganger kjennes det som jeg tenker kreativt, styler eller skriver 24/7, så selv om jeg ikke eide TV på et år og klarer meg fint uten, er min guilty pleasure Netflix. Om du ikke har sett; To All The Boys I Loved Before – do it!! Og jeg kan nesten garantere deg crush på Peter Kavinsky – eller jeg kan garantere det. Her er seriene du må se nå!
  2. Dra på kino enten du drar alene, med en venninne eller kjæreste. Det er en egen ro ved å dra på kino. Akkurat nå er filmen øverst på kinolisten min; Crazy Rich Asians, som er spilt inn i mitt tredje hjem Singapore. Filmen er en stor snakkis akkurat nå, så jeg tror den er veldig bra. Disse filmene kan du ikke gå glipp av!
  3. Lag deg golden milk hjemme. Hjelper med å beholde sommergløden og styrker immunforsvaret.
  4. Legg deg i badekaret med masse digge duftlys. en herlig skrubb og litt behagelig musikk – hjemmespa på sitt beste. Fuktighetskremene som redder høsten!
  5. Sett av tid til å nyte kaffekoppen i sengen på morgenkvisten, lese et magasin eller en avis, og ta dagen som den kommer. Nye ELLE er ute nå!
  6. Prøv å finne et gårdsmarked, så du kan kjøpe kortreist frukt og grønnsaker for den kommende uken.
  7. Og selvfølgelig unn deg en bukett med friske blomster.

Nyt høsten <3

Se bloggen til Cecilie her og følge henne på Instagram!

Powered by Labrador CMS