Våre seriefavoritter i november

Foto: NRK/produsentene

Har du fått med deg disse seriene?

Publisert Sist oppdatert

Vi i ELLE-redaksjonen elsker å benke oss foran TV-en og se på serier. Og det blir alltid heftige diskusjoner rundt seriene vi ser på. For hva er vel bedre enn å se på en spennende og bra serie nå som vintermørket er over for oss for fullt og alt du har lyst til å gjøre er å kose deg inne? Tenn lys, unn deg noe godt å spise og trykk på play-knappen. Her er våre favorittserier for øyeblikket.

Les også: Høstens hotteste serier

De beste seriene nå

Skjønnhetsansvarlig, Marthe Jakobsen har akkurat fullført Castle Rock på HBO, mens vår kommersielle innholdsskaper, Caroline Skjelbred følger spent med på Gåten om Orderud. Julie Marlen Engel, vår digitale innholdsansvarlig har begynt på Sex in the City igjen og art director Vibeke Ruud ser på The Bodyguard, og gleder seg til Escape at Dannemora som kommer 19. November på HBO.

A Discovery of Witches

Du trenger ikke være besatt av serier om hekser og vampyrer for å like A Discovery of Witches. Serien er spennende og aktuell. Den er skummel og gir deg gåsehud, samtidig som du får en deilig dose kjærlighet med på kjøpet. Og det er jo aldri feil! Serien finner du på HBO Nordic.

The Bold Type

En deilig feel-good serie om tre bestevenner som jobber i samme motemagasin og deres liv i New York. Denne serien får deg i godt humør, er underholdende og ekte. Du finner serien på NRK.

Manifest

Hvordan er det å vende tilbake til sitt eget liv når alle rundt deg tror du har vært død i fem år? Et fly forsvinner sporløst fra radaren i fem år før det vender tilbake. Men for passasjerene ombord har det som virkelig var fem år, bare vært et par timer. I Manifest følger vi livene til disse passasjerene ombord Flight 828, som desperat prøver å finne ut hva som egentlig skjedde oppe i lufta. Du finner serien på HBO Nordic.

Gåten Orderud

Endelig har det kommet en dokumentar om drapene som skjedde på Orderud Gård 23. mai 1999, hvor tre personer ble brutalt myrdet mens de sov. Sønnen og broren til de drepte, Per Kristian Orderud og kona Veronica Orderud ble dømt til 18 års fengsel for drapene, men har aldri erkjent straffskyld. I dokumentaren tar NRK for seg hva som egentlig skjedde den mai-natta for 19 år siden, og vi får endelig se Kripos egne klipp og bilder fra etterforskningen. Serien er på seks deler og tre av episodene ligger allerede ute på NRK.no.

Lykkeland

Denne norske serien skildrer Stavanger på 70-tallet og forteller historien om det norske oljeeventyret og hva som skjedde med den lille fiskelandsbyen i sør-vest da de fant oljen. Blant skuespillerne er Pia Tjelta og Per Kjerstad. Det ligger allerede to episoder ute på NRK.no og vi gleder oss til fortsettelsen. Denne serien bør alle se!

The Bodyguard

Å være bodyguarden til innenriksministeren i Storbritannia er ingen spøk, i hvert fall ikke når London stadig blir utsatt for nye terroraksjoner og bodyguarden og innenriksministeren befinner seg midt oppi det hele. Denne serien er spennende fra begynnelse til slutt og anbefales på det sterkeste. Du finner serien på Netflix.

Springflo Sesong 2

Det parterte liket av en blind kvinne i Marseille viser seg å være Samira, som Abbas en gang elsket. Rundt samme tid finner 17 år gamle Sandra sin far hengt i sitt hjem i Stockholm. Sesong 2 av Springflo er endelig her. Og har du ikke sett sesong 1 enda, må du skyndte deg, den er kun tilgjengelig en uke til. Du finner serien på NRK.

Les også: Seriene vi så på i Oktober

Netflix klar med ny serie som har Gossip Girl-stjerne i hovedrollen

Powered by Labrador CMS