6 enkle "back to work"-frisyrer

Foto: Imaxtree

Disse frisyrene lager du på under fem minutter!

Publisert Sist oppdatert

Høsten er her og for mange betyr det tilbake til rutiner, stå opp tidlig og dra fysisk på jobb igjen. Endelig (mener i hvert fall vi) kan vi ordne oss for å møte andre mennesker igjen, men det er ikke dermed sagt at vi ikke ønsker at det skal gå på 1-2-3 midt i en travel hverdag.

Vi har samlet våre favoritter av enkle hårfrisyrer som kan lages på under fem minutter og vi guider deg til hvordan det gjøres – si ha det bra til "Bad Hair Days"!

6 enkle hårfrisyrer

Høy og lav dott/bun

Det finnes opptil flere varianter av dagens bun. Den kan både settes høyt og lavt på hodet, med enten alt håret gredd bakover eller med midtskill.

En av høstens og sommerens it-sveiser er helt klart lav bun med midtskill og litt lugg hengende fritt foran. Dotten kan festes med strikk eller med årets mest populære hårtilbehør – nemlig hårklype.

Denne frisyren er en perfekt go-to uansett hva man skal (og selve definisjonen på enkle hårfrisyrer?).

https://www.instagram.com/p/CRd0sqtB9w0/

Beach Waves

En "beach waves"-look kan høres komplisert ut, men den er faktisk ikke det. Et triks vi sverger til når vi vil lage spill og waves i håret er å bruke rettetang. Rettetang lager fine bølger i håret og personlig synes jeg at det er fint når det ikke blir alt for mye.

En annen mulighet er å sove med løse fletter om natten – ta de ut rett før du skal dra, og ha litt hårspray i for ekstra hold.

Foto: Imaxtree

Slik krøller du håret med rettetang:

Del håret i to og sett det øverste håret i en bunn på hodet. Del den nederste delen av håret inn i flere deler og i ønsket størrelse som man ønsker på krøllene. Og for å begynne å krølle, gjør du som vanlig og plasserer rettetangen ved roten, klemmer lett til, og deretter vrir du 180 grader gjennom hele håret – dette gjentar du på hver del hele veien.

Ps: Ønsker du masse krøller, da deler du håret inn i mindre deler – som da vil ta litt lenger tid. Ønsker man et kjapt resultat lager du krøllene noe større, passer på å spraye med hårspray underveis, det vil gjøre at krøllene holder.

Her kan du få en step-by-step-guide for hvordan du krøller håret med rettetang (med bilder).

"Baby braids"

Vi har tidligere skrevet om sensommerens it-frisyre, "Baby braids", og it-sveisen blir med oss videre.

Små fletter foran ved ansiktspartiet er en enkel måte å gjøre noe ut av den klassiske midtskillfrisyren på, både på rett hår og krøller, og vi må si vi liker den. For å få til denne sveisen fletter man små fletter foran ved ansiktspartiet, enten én eller flere, akkurat der man selv ønsker dem.

https://www.instagram.com/p/CSMBWy9IMIF/

Halvt opp og halvt ned

Halvt opp og halvt ned-frisyren er en klassisk og perfekt kombo når man ønsker å få håret litt bort fra ansiktet, men allikevel ha det løst. Denne frisyren er perfekt både for deg med skulderkort hår, langt hår og for deg med lugg.

Slik gjør du det

Legg alt håret bakover og lag en liten hestehale av det øverste håret, og sørg for at du har med like mye fra hver side – fest strikken og stram til. Ønsker du litt hår foran i ansiktet drar du frem litt hår der du ønsker.

Foto: Imaxtree

Rett hår og midtskill

Den klassiske midtskill-looken er alltid en sikker vinner. Ønsker man helt rett hår kan man få hjelp av en rettetang for å rette ut eventuelle små bølger. For å få volum i en midtskill-look er det smart med litt hårspray med volum å rufse til håret litt – vi har også lagt vår elsk på volumpulver.

For mer volum i en midtskill-look er et godt tips å klippe opp håret litt hos frisøren – akkurat slik som ELLE-Caroline.

https://www.instagram.com/p/COf6Z6BpV5-/

Sideskill med volum

Sideskill-looken er en klassiker og går aldri av moten. For å få til denne looken slenger du alt håret over på en side, tar i litt volumspray eller volumpulver, og rufser til.

For å få ekstra volum kan man lage beach waves også til denne looken og så slenge håret over på én side.

Foto: Imaxtree

Powered by Labrador CMS