Vårens mest trendy hårfarger

Vurderer du en ny hårfarge til våren? Da må du se her!

Publisert Sist oppdatert

Når sesongene skifter, skifter vi også skjønnhetsrutiner og bruker annen type sminke. Men har du vurdert å skifte hårfarge også? Spesielt nå som det blir lysere ute. Få inspirasjon til din nye hårfarge av kjendisene og it-jentene, men husk å lytt på proffene for det beste resultatet. Så kan du bli både trendy, iøyenfallende og håndterbart.

DYPE BRUNETTER

https://www.instagram.com/p/BfCe93XHB4T/?taken-by=bellahadid

https://www.instagram.com/p/BU-msH8ggkA/?taken-by=selenagomez

https://www.instagram.com/p/Be_eqHygoaB/?taken-by=priyankachopra

Denne våren skal brunettene ha en dyp brunfarge, fra sjokoladebrun til varme brune toner. Priyanka Chopra, Bella Hadid, Jasmine Tookes, and Selena Gomez har allerede vist sine hårfarger for våren på den røde løperen, og de går alle for denne trenden. For dybde, kan du vurdere å ha noen varme, lyse striper mot hårtuppene.

SOLKYSSET HÅR

https://www.instagram.com/p/BXzxPoEh2VX/?taken-by=margotrobbie

https://www.instagram.com/p/Bajv54YDDlP/?taken-by=sukiwaterhouse

«Sun-kissed blonde»: Fargen som ser ut som om du har tilbragt de siste ukene på en tropisk øy, og ikke bak et skrivebord. Får å få det perfekte, lyse vårhåret kan du gå for foliestriper, eller balayage.

PLATINABLOND

https://www.instagram.com/p/BZrFVmOlp0M/?taken-by=kimkardashian

Det platinablonde håret er fortsatt trendy. Kall det Kim K, Zoë Kravitz, eller Saoirse Ronan-effekten. Men med platinablondt hår er det kritisk å beskytte håret. Du må kure håret og ta vare på det slik at fargen ser frisk ut, og ikke blass og kjedelig. Gode produkter er ekstremt viktig for bleket hår. Snakk med frisøren din og finn ut hva håret ditt trenger.

Saken er hentet fra ELLE.com

Bad hair day? Ikke med disse triksene!

Powered by Labrador CMS