Q&A med Hailey Bieber

Hailey Bieber er ny ambassadør for Superga. Les en Q&A med henne her.

Publisert Sist oppdatert

Hailey Bieber x Superga: Modell, It-girl og TV-personlighet Hailey Bieber er ny global ambassadør for Superga. Om samarbeidet sier Superga at deres SS21-kolleksjon er inspirert av det tidløse, uanstrengte og avslappede-uttrykket som er merkets DNA, og at ingen representerer dette som Hailey Bieber. Selv sier Hailey at hun bærer sneakers fra dag til kveld, gjerne i kombinasjon med enten baggy jeans eller en minikjole.

Les om Hailey Biebers beste skjønnhetstips her.

Les Supergas Q&A med Hailey Bieber her:

Hvordan vil du beskrive din personlige stil?

– Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den. Jeg blir spurt opp dette ofte, og sannheten er vel at stilen min er i konstant utvikling og at jeg alltid søker ny inspirasjon. Men jeg håper at stilen min kan beskrives som chic og cool.

Stilen din er både avslappet og sexy på samme tid. Fortell om din favoritt-look, accessoar eller plagget du vil kombinere med Superga-sneakers?

– Jeg elsker baggy-jeans sammen med Supergas!

Hvilken rolle spiller sko og accessoarer i din stil?

– Jeg mener at både sko og accessories virkelig kan løfte et antrekk. Et antrekk kan være fint i seg selv, men i kombinasjon med riktig veske eller sko, så tas det til et nytt nivå.

Sneakers er for de aller fleste, en viktig del av hverdagsgarderoben. Hva tenker du om å kombinere klassiske, tidløse antrekk med mer utfordrende trender?

– Jeg elsker det! Min stil handler om å kombinere et avslappet plagg med noe mer pyntet. For eksempel en joggebukse med høye hæler, eller en sort minikjole med sneakers.

Hvordan styler du sneakers fra dag til kveld?

– En minikjole med sneakers, alltid! Jeg elsker å kombinere kjoler med sneakers.

Hvem inspirerer deg aller mest når det gjelder stil?

– Rihanna – uten tvil! Jeg har latt meg inspirere av henne siden tenårene.

Hva gjør du alltid når du er hjemme i New York?

– Jeg savner New York så mye! Jeg skulle ønske vi kunne bodd der halve året, minst! Når jeg er der besøker jeg alltid favorittstedene mine; restauranter, butikker, caféer etc. Men jeg kan like gjerne bare gå rundt i byen, uten å gjøre noe spesielt. Det som er fint med at jeg ikke bor der lenger er at når jeg først er der, så setter jeg enda mer pris på det.

Hva er ditt forhold til Italia (annet enn at du nå er global ambassadør for et Italiensk brand)?

– Jeg elsker Italia! Vi tilbragte faktisk deler av vår bryllupsreise på Amalfikysten – det er definitivt det vakreste stedet jeg vet om i Italia.

Kan du fortelle oss noe vi ikke vet om deg fra før?

– Jeg er ofte ganske sjenert når jeg møter nye mennesker, og det tar litt tid før jeg blir komfortabel nok til å vise hvem jeg er. Det hender folk oppfatter meg som overlegen elle frekk, men det handler egentlig bare om at jeg beskytter meg selv frem til jeg føler meg trygg nok til å være åpen. Men når jeg først føler meg trygg, er det ingen vei tilbake. Jeg har en ganske stor personlighet å vise frem når man først blir kjent med meg.

Helt til slutt – hvilken Superga er din favoritt, og hvordan vil du style den?

– Jeg elsker den nye Superga 2630 Stripe. Jeg gleder meg til å style den med jeans eller biker shorts, en crop top og en oversized biker-jakke. En annen kul kombo hadde vært å style dem med oversized hoodie/collegegenser som en kjole.

Powered by Labrador CMS