Du kan enkelt se på hennes rake rygg, elegante framtoning og skulpturerte kropp at den 23 år gamle supermodellen tidligere har drevet med klassisk ballett.

Og hennes plettfrie hud viser at hun nok kan en ting eller to om skjønnhetsprodukter også…

Skjønnhetpraten med Hailey Bieber

Her er Hailey Biebers beauty-triks og -tips!

Jeg våkner … som regel mellom 8.30 og 9.00. Under lockdown, derimot, var soverutinene mine helt ute. Jeg trenger som regel bare åtte timer søvn, men kan sove mye lenger. Rekorden min er rundt 15 timer.

Jeg starter dagen … med å pusse tennene, drikke et glass sellerijuice, vaske ansiktet i dusjen, smøre inn kropp og hud med fuktighetskrem og ta vitaminer etter frokost.

Aquaphor Soothing Skin Balm fra Eucerin, kr 113. 

Til frokost … spiser jeg helst en smoothie, kokte egg og bacon eller havregryn.

I kjøleskapet og kjøkkenskapene … har vi masse ulike drikker. Kombucha, vann, La Croix, vi elsker La Croix, Coca-Cola Light og kokosnøttvann. I tillegg til vanlige ting som egg, melk og appelsinjuice. I kjøkkenskapene finner du mest sannsynlig pasta, forskjellige bokser med hermetikk, pastasaus, potetgull og kjeks.

Mitt beste beauty-hack … Hvis jeg er hoven i ansiktet, bruker jeg en jade-rulle, og hvis jeg har husket å legge skjeer i fryseren, stryker jeg disse under øynene.

Jeg tar vare på håret mitt … ved å lage hjemmelagde hårmasker. Jeg lager en med honning, olivenolje, kokosnøttolje og et
rått egg, som gjøre håret mitt skikkelig glansfullt.

Jeg elsker også produkter som man ikke behøver å skylle ut, som Olaplex. Den tilfører masse protein til håret. Jeg bruker ikke så ofte balsam fordi håret mitt er ganske tynt og blir fort fett.

 

Bonding Oil fra Olaplex, kr 329. 

Jeg styler håret mitt … ved å la det lufttørke. Det blir som regel helt rett når det tørker, og jeg pleier oftere å sette det opp enn å ha det løst. Midtskill og en stram bun i nakken er min go-to-frisyre uansett hvor god eller dårlig hårdag jeg har.

Min beste DIY-skjønnhetsoppskrift er … en hjemmelaget maske med egg, honning og gurkemeie.

Det beste skjønnhetstipset … har jeg fått av moren min. Hun lærte meg mye om kosthold og helse generelt. Jeg vokste opp med å spise «ren» mat hvor alt var økologisk og vi aldri spiste junk food, og jeg prøver å holde meg til det den dag i dag.

Jeg tror på at det man putter inn i kroppen vises utenpå kroppen. Moren min maste alltid om at jeg måtte drikke nok vann, og lærte meg å bruke manukahonning på små kutt og brannsår.

Hun var faktisk også den som viste meg bareMinerals for første gang, jeg husker spesielt godt deres Original Loose Mineral foundation.

Den ble lansert for 25 år siden, og jeg elsker at den er vegansk, kun inneholder fem ingredienser og ikke er tilsatt noen skumle kjemikalier eller tilsetningsstoffer. Den tetter heller ikke porene eller gir kviser eller urenheter, selv om du glemmer å ta den av før du legger deg!

Skjønnhetsproduktet jeg ikke kan leve uten … er leppepomade. Jeg klarer ikke å sove om jeg har tørre lepper!

Sminkerutinen min … er veldig lett. Jeg liker ikke tunge produkter. Hvis jeg bruker sminke, er det vanligvis bare litt concealer for å dekke det nødvendigste, litt bronzer, blush øverst på kinnbeina, maskara, highlighter, øyenbrynsgelé og lipgloss.

Hvis jeg skal ut om kvelden … elsker jeg å bruke bronsefarget og brun øyenskygge og en nude leppestift. Jeg bruker ofte bareMinerals sin Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick i fargen Grace, jeg elsker hvor kremet og pigmentert den er.

Minrealist Hydra-Smoothing Lipstick fra bareMinerals, kr 299 (annonse)

Favorittparfymen min … er Ambre Vanillé fra Laura Mercier. Når jeg ser meg i speilet, ser jeg … noen som har vokst mye og som fortsatt har mye igjen å lære.

Laura Mercier Ambre Vanillé 50ml, kr 660 (annonse)

Jeg blir mer selvsikker … når jeg holder meg aktiv. Jeg elsker pilates, hot pilates, hot yoga og å trene med en personlig trener på gymmen. Men jeg veier meg aldri. Kun når jeg er hos legen.

Det sprøeste jeg har gjort for skjønnhet … å gjøre PRP, platelet-rich plasma, med microneedling er ganske vilt … Å bruke sitt egen blod i en skjønnhetsbehandling er galskap, men jeg er skyldig i å ha gjort det.

Til lunsj spiser jeg … ofte glutenfri pasta eller kylling med grønnsaker til. Eller sushi! Men jeg er åpen for det meste når det gjelder lunsj. Jeg prøver å spise glutenfritt og holde meg unna mat jeg er sensitiv for.

Nylig tok jeg en test for å finne ut av hvilke allergier jeg har og hva jeg er sensitiv for. Mitt favorittsted for lunsj i LA er South Beverly Grille!

For å koble av … tar jeg meg et bad, trener eller går til en hudpleier for behandling.

Mitt siste skjønnhetskjøp … var en hel haug badeoljer, badesalt og kroppsoljer.

Min beautybesettelse … er dermarollere. Jeg kan heller ikke leve uten Aquaphor-salve!

Dermaroller fra Kicks, kr 239 (annonse)

Min kveldsrutine … er en kombinasjon. Jeg fjerner alltid sminke med sminkeservietter eller en rensebalm, vasker med en rens, bruker serum, fuktighetskrem og sprayer ansiktet med rosevann.

I det siste har jeg brukt bareMinerals sin Pureness Collection. Gel-rensen er veldig mild, og Soothing Light Moisturizer gir masse fukt som varer lenge.

Rosevann fra Mario Badescu, kr 95 (annonse)

Mitt siste måltid … Jeg er en skikkelig foodie og elsker så mange ulike ting. Men hvis jeg måtte velge bare én rett, ville det nok blitt sushi!

Fikk du med de 11 fuktighetskremene som redder huden din i vinter? 

 

Relatert

glitterecolovers

Slik sminker du deg med glitter

Nå skal alt glitre!

Perfekte julegaver til under 500-lappenJulegavene som garantert vil falle i smak

Perfekte julegaver til under 500-lappen
Julegavetips Cyber Monday

Cyber Monday: Julegaveshopping

Julegavetips Cyber Monday

Les også

Vi tok Skjønnhetspraten med Camilla Pihl

-Ikke vask håret for ofte!

Skjønnhetspraten med Christinah Nicolaisen

Vi har tatt en prat med grunderen bak skjønnhetsmerket Eleni & Chris, og hun tipser om alt fra øyemasker i kjøleskapet til den beste concealeren!
dajana makeup

Skjønnhetspraten med Dajana

Makeupartist Dajana Tomanovic (30) sverger til gode hudpleierutiner og ansiktsmassasje for å holde huden glødende og plettfri. Her er hennes beste skjønnhetstips og ultimate favoritter.​
Noomi Rapace

Skjønnhetspraten med Noomi Rapace

Den svenske skuespilleren Noomi Rapace har alltid sett til lukter når hun forbereder seg til en ny rolle. Da hun fikk problemer med å finne de helt riktige duftene, tok hun saken i egne hender...