Nå er serien alle har ventet på her!

Lonely boy er tilbake i ny serie. Også denne gangen er han besatt av en vakker blondine. Kan du kjenne igjen hovedpersonen? XOXO...

Publisert Sist oppdatert

Penn Badgly, bedre kjent som kjekkasen Dan Humphrey, som forelsker seg i Serena van der Woodsen i serien «Gossip Girl», er nå aktuell i den nye dramaserien "You" på Netflix. Og nok en gang blir den 31-årige skuespilleren forelsket i en blond skjønnhet.

I spenningsserien "You" møter vi bibliotekaren Joe Goldberg som blir så forelsket i den blonde skjønnheten Beck, at han begynner å stalke henne på sosiale medier. Foto: IMDB.

I mai offentliggjorde Netflix den første trailer til serien "You", som nå endelig er tilgjengelig på Netflix i Norge. I den nervepirrende traileren får vi en smakebit på en spennende og altoppslukende dramaserie vi gleder oss til å benke oss foran skjermen for å se på i vintermørket.

"You" handler om Joe Goldberg (spilt av Penn Badgley), som allerede etter sitt første tilfeldige møte med vakre Beck, blir besatt. Goldberg begynner å stalke Beck på sosiale medier og bestemmer seg for å gjøre alt i sin makt for å få henne til å bli forelsket i han.

Dramaserien "You" er basert på boken med samme navn skrevet av Caroline Kepnes.

Den kvinnelige hovedrollen Beck, spilles av 26-årige Elizabeth Lail, som vi kjenner fra «The Blacklist». I serien har den blonde skjønnheten selvfølgelig en mørkhåret bestevenninne og hun spilles av Shay Mitchell kjent fra serien «Pretty Little Liars».

https://youtu.be/cKOhno0IMpA

Da har vi planene for helgen klar!

Han er Hollywoods nye yndling!

Premieredatoen for Game of Thrones er klar!

Powered by Labrador CMS